Βάσια Παναγοπούλου για «Γη της Ελιάς»: «Ο Δημοσθένης θα μείνει ο ίδιος, μη σου πω και χειρότερος»

Συντάκτης: Newsroom

13 Φεβρουαρίου 2023 19:00

Βάσια Παναγοπούλου για «Γη της Ελιάς»: «Ο Δημοσθένης θα μείνει ο ίδιος, μη σου πω και χειρότερος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, που φέτος ξεχωρίζει για τη συμμετοχή της ως Ασπασία στη «Γη της Ελιάς», μίλησε για τις δραματικές εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Εν αρχή είναι ο λόγος, δηλαδή το σενάριο. Αν δεν είχα αυτό το σημαντικό κείμενο, δεν θα είχα κάνει τίποτα. Και είναι σημαντικό που έχω μαζί μου και τον Ανδρέα Γεωργίου» ανέφερε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

«Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα. Κακώς έχει ξεχωρίσει τα παιδιά, αγαπάει πολύ τον γιο της. Η απώλεια του γιου της θα την οδηγήσει σε ψυχολόγο. Η Ασπασία θα μετρήσει όλη την ζωή της. Ο Δημοσθένης όμως θα μείνει ο ίδιος, μη σου πω και χειρότερος» αποκαλύπτει για τη συνέχεια η ηθοποιός, αναφέροντας ότι ο ρόλος της θα σηκώσει σύντομα ανάστημα.

«Τα πράγματα, νομίζω, άρχισαν να φτιάχνουν και να αλλάζουν στο θέατρο όταν έγιναν οι ηθοποιοί και παραγωγοί. Ο ηθοποιός είναι σαν μωρό, έχει ανάγκη να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, ότι τον φροντίζεις και τον προσέχεις, δεν ήταν όλοι οι παραγωγοί έτσι», δηλώνει η Βάσια Παναγοπούλου για τις παραγωγές στο θέατρο.

«Το Mega ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι και είμαι διπλά χαρούμενη που είμαι ξανά σε αυτό το κανάλι».