Βάσια Παναγοπούλου: «Οφείλεις όταν είσαι εργοδότης να ακούς πάντα και τις δυο πλευρές. Το δικαίωμα στην απολογία το έχουν όλοι»

16 Φεβρουαρίου 2021 20:15

Η θεατρική παραγωγός και ηθοποιός σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος με τη μια καταγγελία να διαδέχεται την άλλη.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν καλείσαι να διαχειριστείς τόσο δύσκολες καταστάσεις. Στη ζωή μου πάντα επέλεγα να τα βάζω με δύσκολες ιστορίες. Αλλά οφείλεις όταν είσαι εργοδότης να ακούς πάντα και τις δυο πλευρές. Το δικαίωμα στην απολογία το έχουν όλοι. Ζούμε σε μια εποχή που ήρθε η ώρα να ακουστούν οι αλήθειες και ναι, θα γκρεμιστούν πράγματα, πρόσωπα , καταστάσεις.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα αυτά δεν αφορούν το σύνολο του κλάδου. Φοβάμαι πως θα περάσουμε ακόμη πιο δύσκολες ημέρες από αυτές γιατί το θέατρο είναι σε αναγκαστική παύση εδώ κι έναν χρόνο. Και ακόμη και σήμερα ακούμε μέτρα αλλά όχι για τον πολιτισμό, είναι σαν να μην υπάρχουμε. Η ιστορία αυτής της πανδημίας έφερε την ενδοσκόπηση και πρέπει να βγούμε από τα σκοτάδια», είπε μεταξύ άλλων.