Βάσια Τριφύλλη εφ’ όλης της ύλης: Λυπόμουν την Μενεγάκη… Ο Κυρίτσης και η Ακρίτα με απογοήτευσαν (βίντεο)

26 Ιουνίου 2019 12:00

Χειμαρρώδης, όπως πάντα, η Βάσια Τριφύλλη, άσκησε κριτική σε πολλούς τηλε-αστέρες στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε.

Μεταξύ αυτών, δήλωσε την απογοήτευσή της όταν την πρώτη φορά τής διεμήνυσαν πως κόβεται το “Ραντεβού στα Τυφλά” -ως γνωστόν, επί εποχής Βάσιας το παρακολουθούσε κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα, η τηλεθέασή του έσπαζε τα κοντέρ.

Μίλησε, όμως και για την απογοήτευσή της απ’ την Έλενα Ακρίτα κι για την Ελένη Μενεγάκη, που αρχικά…λυπόταν.  Δεν δίστασε, δε, να “δώσει στεγνά” το ζεύγος Ακρίτα-Κυρίτση σε μια συγκεκριμένη περίσταση, που φάνηκε πως την απογοήτευσε. Πως την πίκρανε.

Ας τα πει, όμως, καλύτερα η ίδια. Με δικά της λόγια.

“Στον ΑΝΤ1 είχα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Όταν έψαχνε να βρει παρουσιάστρια για το πρωινό ο Κυριακού, μου έστειλε το αυτοκίνητό του 11 το βράδυ, μπήκα εγώ μέσα με τις πυτζάμες και μου είπε θα κάνεις το πρωινό τη Δεύτερα. Ημέρα Σάββατο. Πρόεδρε μην το συζητάς του λέω, θα σου βγει το όνομα ότι κάθε εβδομάδα αλλάζεις παρουσιάστρια και μετά είναι και αυτή η κοπέλα. Η κοπέλα που εγώ λυπόμουν ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Είχε ξεκινήσει αλλά ζοριζόταν στην αρχή και το έλεγε κιόλας η Ελένη”.

Εγώ, η Ακρίτα και ο Κυρίτσης

“Η Έλενα Ακρίτα δεν είπε απλά την άποψή της για τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν απερίφραστα καταδικαστική. Αν και έχει παντρευτεί τον Γιώργο Κυρίτση που του έχω βαφτίσει τον γιο, μια δυο φορές είχα πάει και τους είχα πει ρε παιδιά κανέναν ρόλο για μένα δεν έχετε στα σίριαλ που γράφετε; Ναι, ναι, ναι και τελειώσαμε. Δεν ξαναπήρα ποτέ. Ποτέ δεν έχω πάρει για δουλειά, τον κουμπάρο μου πήρα. Όσο πήραν εσένα τηλέφωνο, τόσο πήραν κι εμένα”.