Βασίλειος Κωστέτσος: Εξομολογήθηκε την επιθυμία του να γίνει πατέρας

23 Μαΐου 2022 10:20

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά για τις φοβίες του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος σε μία εξομολόγηση ψυχής αναφέρθηκε στα όσα τον στιγμάτισαν με την απώλεια της μητέρας του η οποία έφυγε από τη ζωή αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό νευρολογικό αυτοάνοσο πρόβλημα.

«Μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή, δεν κοιμάμαι καθόλου, έχω πολλά ψυχοσωματικά και προσπαθώ να τα πολεμήσω. Έχω άγχος ότι θα πάθω αυτό που έπαθε η μητέρα μου, ότι θα έχω κάποιο αυτοάνασο, έτρεχα συνέχεια σε νευρολόγους, φοβάμαι μην πάθω άνοια σαν τον πατέρα μου»

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας:

“Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, αλλά είμαι σε μία φάση της ζωής μου που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όλα αυτά. Αυτό που σημαίνει στη ζωή σου, για αυτούς που το επιλέγουν και τους τυχαίνει, είναι τα παιδιά. Θα ήθελα δεν το αρνούμαι, αλλά άργησα. Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου έλεγε αν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά, κάνε τώρα για να τα μεγαλώσω.”

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και τις συζητήσεις που έκανε με τον μεγάλο Έλληνα μουσικό

«Η σειρά L’ Olympien είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου από το άγχος, έχω πολλά ψυχοσωματικά. Έχω άγχος ότι θα πάθω ότι έπαθαν οι γονείς μου και πηγαίνω στους γιατρούς. Έχω εισπράξει τρομερή αγάπη από τον κόσμο. Μου φιλούσαν τα χέρια σε εκδηλώσεις θαυμασμού. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, το σύμπαν και τους γονείς μου.

Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχω ντύσει τον Μίκη Θεοδωράκη. Πάντα ήθελα να πηγαίνω και να κάθομαι μαζί του. Μου έλεγε ότι στο Ηρώδειο όλοι θα μιλάνε για το ρούχο του».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε και για τη νέα σειρά ρούχων που παρουσίασε σε μία διαφορετική επίδειξη μόδας στην πλατεία Ομονοίας και στην πλατεία Συντάγματος