Βασίλειος Κωστέτσος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 10:23

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στο κέντρο της Αθήνας και όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος πίστεψε ότι θα τον σκοτώσουν.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος άνοιξε την καρδιά σου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια Μιας βόλτας που έκανε με έναν φίλο του σε κεντρικό σημείο της Αθήνας

«Αυτά τα δευτερόλεπτα ήταν για μένα αιώνας. Λες κι έβλεπα κινηματογραφική ταινία. Ήταν σοκ. Σοκ και τρόμος γιατί δεν ήξερα τι θα έρθει μετά από αυτό. Βλέποντας αυτό το μπουλούκι που κατέβαιναν προς τα κάτω, τρόμαξα. Αναπολώ τις εποχές του 2008 και 2009 με τους ειδικούς φρουρούς που πήγαιναν πάνω κάτω.

Πήγαμε στο 401 νοσοκομείο, κάναμε τις εξετάσεις. Εγώ ευτυχώς είχα θλάση μόνο στο χέρι, στο γόνατο, στη μέση και δυστυχώς στον αυχένα μου. Μου πρότειναν να φοράω έναν νάρθηκα. Ο φίλος μου έκανε 16 ράμματα στο πρόσωπο και ο γιατρός του είπε να κάνει εισαγωγή γιατί είχε κάταγμα στον σπόνδυλο»

Λίγες ημέρες μετά από το άγριο περιστατικό ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε μιλήσει και πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ANT1 για το πώς έγινε η επίθεση.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου»

Το περιστατικό και κάνει γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook