Βασιλική Τρουφάκου: οι αποκαλύψεις και το δυνατό spoiler για τα Ψέματα

14 Μαΐου 2022 20:15

Βασιλική Τρουφάκου: οι αποκαλύψεις και το δυνατό spoiler για τα Ψέματα

Η Βασιλική Τρουφάκου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη νέα μεγάλη σειρά του Alpha, «Ψέματα», όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Χρήστου Λούλη και της Αλεξάνδρας Αϊδίνη, υποδυόμενη την αδερφή της

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε στο πλατό της πρωϊνής εκπομπής του Alpha και μίλησε γα τη τη σχέση με την τηλεοπτική αδερφή της, Έλενα.

Στη σειρά ποδύεται την Κάτια, την αδελφή της Έλενας. Δυναμική και αισιόδοξη, η Κάτια είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της. Ωστόσο, η επιμονή της να πείσει την Έλενα να βγει για φαγητό με τον Ανδρέα, με τον οποίο δουλεύουν στο ίδιο νοσοκομείο (εκείνος ως καρδιοχειρουργός κι εκείνη ως αναισθησιολόγος), πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα. «Και φυσικά το κεντρικό συμβάν της ιστορίας». Όπως εξηγεί η Βασιλική Τρουφάκου. Οι εξελίξεις απειλούν να χωρίσουν τις δύο αδερφές για πάντα. Καθώς μπορεί να αποκαλύψουν ένα μεγάλο μυστικό της Κάτιας. Tο οποίο δεν τολμά να φανερώσει ούτε στους πιο κοντινούς της ανθρώπους, και ειδικά στον σύζυγό της Δήμο.

Αν η αλήθεια βγει προς τα έξω, η Κάτια θα χάσει τα πάντα

«Είναι μια σειρά που οι χαρακτήρες συνδέονται πολύ βαθιά. Η Έλενα και η Κάτια είναι δεμένες αδερφές και η Κάτια λειτουργεί σαν καταλύτης σε σχέση με το κεντρικό συμβάν. Έχουν γίνει κάποιες επιλογές όχι και τόσο καλές από πλευρά της. Οπότε η αλήθεια είναι ότι πράγματα θα φανερωθούν. Έχουν γίνει λάθη, έχουν ειπωθεί ψέματα αλλά δεν υπάρχει δόλος στη σχέση τους».

«Είχα σχέση με τον πρώην άντρα της Έλενας και αυτό μόλις ξυστεί θα γίνουν αποκαλύψεις».

Ένα από τα πράγματα που την έκαναν να δεχτεί τον ρόλο της Κάτιας ήταν ο σκηνοθέτης, Γιώργος Γκικαπέππας. «Ήθελε να είναι κάτι πολύ αληθινό, να νιώθει ο τηλεθεατής ότι βλέπει μια φέτα ζωής. Aνθρώπους που έχουμε δει κι έχουμε γνωρίσει, που έχουμε συναντήσει». Δήλωσε για τον τρόπο που σκηνοθέτησε τη σειρά.

«Νιώθω ότι αυτή τη γυναίκα, κάπου την έχω δει. Είναι αντιφατικό και πολύ ανθρώπινο. Είναι η στιγμή της ιστορίας αυτής να ειπωθεί και να δούμε ως κοινωνία τι κάνουμε». Πρόσθεσε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της.