Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του σε γύρισμα φέτος;

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαΐου 2020 13:00
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του σε γύρισμα φέτος;

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τους «Απαράδεκτους», ενώ φέτος ξεχωρίζει μέσα από «Το Καφέ της Χαράς». Ο ίδιος αποκαλύπτει «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο την πιο δύσκολη σκηνή του στο δημοφιλές σίριαλ:
«Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα φέτος είναι εκεί που εμφανίζεται η Ρένια Λουιζίδου και τρώει την τούρτα στη μούρη. Έγινε με τη μία η σκηνή, να χτυπήσω ξύλο, γιατί ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα εκεί θα ήμασταν. Φαντάσου ότι φύγαμε στις 10 το πρωί από την Αθήνα και γυρίσαμε στις 3 τη νύχτα».
Για ένα απίθανο σκηνικό που συνέβη στον δρόμο όταν έπαιζε στους Απαράδεκτους, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης λέει: «Στους Απαράδεκτους δεν είχα καμία επαφή με την πραγματικότητα που αντιμετώπισα μπροστά μου. Έχω κατέβει από το αυτοκίνητο που ήμουν με έναν συνάδελφο, στο 401 απέναντι, ακούω ένα “Γεια σου ρε Χαλακατεβάκη” και μετά μπαμ, μπαμ, μπαμ! Έγινε καραμπόλα και έφυγα τρέχοντας γιατί ντράπηκα».
«Η σειρά “Λίτσα.com” κατέβασε ρολά και δεν πληρωθήκαμε. Μας έδιναν κάποιες επιταγές να κάνουμε αέρα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.