Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: γυρίσματα με ρακές και πειράγματα

Δημοσιεύθηκε: 22 Απριλίου 2021 21:15
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: γυρίσματα με ρακές και πειράγματα

Μια γεύση από τα γυρίσματα της σειράς «Καρτ ποστάλ» της ΕΡΤ που ετοιμάζεται μας έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: ο ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο για τα γυρίσματα και δημοσίευσε ένα βίντεο από την παραγωγή.

Σε αυτό τον βλέπουμε να παντρεύεται όπως προβλέπει το σενάριο. Αλλά και να απολαμβάνει ρακές μετά το τέλος των γυρισμάτων. Όπως και πειράγματα για τον καιρό με τη Βικτόρια Χίσλοπ, στο βιβλίο της οποίας βασίζεται η σειρά.

Η σειρά θα βασίζεται στα βιβλία «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance». Θα αποτελείται από δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες της βραβευμένης Βρετανίδας – αλλά και με ελληνική υπηκοότητα – συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Πρωταγωνιστής και συνδετικός κρίκος θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης», «Το Τελευταίο Σημείωμα»).

Τη σκηνοθεσία των «Καρτ Ποστάλ» υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, o οποίος έχει ξεχωρίσει για τις δουλειές του στο εξωτερικό («Slave», «The Storm Tide», «Α Summer in Greece»), ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με την συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μέσα από την οδύσσειά του, ανακαλύπτουμε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν νέο για εκείνον πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες. Συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της σειράς. Οι οποίες θα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών. Θα γίνει κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο – αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ – ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.