Βασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά κατά των Παυλίδου – Παπαγιάννη, έπαθα βλάβη»

Συντάκτης: Newsroom

10 Μαΐου 2023 14:28

Βασίλης Γκουρούσης: «Θα κινηθώ κι εγώ νομικά κατά των Παυλίδου - Παπαγιάννη, έπαθα βλάβη»

Για την αγωγή που άσκησε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη, μίλησε ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Η Σοφία Παυλίδου άσκησε αγωγή σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη ζητώντας του το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη, με αφορμή το επίμαχο περιστατικό σε παράσταση το 2018.

«Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και τώρα η Σοφία Παυλίδου ζητάει περισσότερα. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;», τονίζει ο θεατρικός παραγωγός.

«Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Αλλά τώρα, επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια να το κάνουμε μαζί», προσθέτει στη συνέχεια.