Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος μετά το χειρουργείο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιανουαρίου 2023 10:04

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος Βασίλης Καρράς βρέθηκε προ ημερών στην ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο γνωστός τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες, φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ευδιάθετος μεν, εμφανώς ταλαιπωρημένος δε, με σχεδόν λευκά μαλλιά και μούσια, ο Καρράς πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους άλλους πελάτες, αφού δύσκολα αναγνωρίζεται με αυτήν την εικόνα.

Τον κατάλαβαν, ωστόσο, από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή από την πλευρά του, να τους καλοδέχεται.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τα μεγάλα σουξέ και τις επιτυχημένες συνεργασίες, χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, όπου και ανάρρωσε.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του, ο καλλιτέχνης είχε κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τον φρόντισαν και του συμπαραστάθηκαν.

Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever», με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας.

Τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Πλέον, ο καλλιτέχνης έχει αρχίσει να επανέρχεται στις χαρές της καθημερινότητάς του, όπως να βρίσκεται με τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα. Μένει να φανεί το πότε θα επανέλθει και στις πίστες!