Βασίλης Καρράς: Στο χειρουργείο ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Newsroom

5 Νοεμβρίου 2022 16:09

Βασίλης Καρράς: Στο χειρουργείο ο τραγουδιστής

Νέες περιπέτειες με την υγεία του πέρασε ο Βασίλης Καρράς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση πριν περίπου δέκα ημέρες, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και ο Βασίλης Καρράς αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Βασίλης Καρράς: Δείτε την επί 45 χρόνια σύζυγό του

Βασίλης Καρράς: Δείτε την επί 45 χρόνια σύζυγό του

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας ταλαντούχος και αγαπημένος τραγουδιστής που προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, την γυναίκα του και την κόρη του.

Ποια είναι όμως η επί 45 χρόνια σύζυγός του;

Η Χριστίνα, η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, είναι μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα που στέκεται πάντα στο πλευρό του και σε κάθε του βήμα.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», έχει δηλώσει ο Βασίλης Καρράς για την σύζυγό του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Ειρήνη, η οποία το 2019 παντρεύτηκε.

Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι»

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς το πρωί της Δευτέρας στον Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή κάποιου τάλεντ σόου.

Τα αγκάθια στο δρόμο των νέων τραγουδιστών αλλά και την επόμενη μέρα της πανδημίας στη νυχτερινή ζωή.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Καρράς τόνισε πως:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να βρουν έναν δρόμο με αγκάθια που έχουμε πίσω μας. Αρκετά παιδιά είναι πολύ πληρωμένα από τα τάλεντ σόου γιατί τους πουλάνε όνειρα και ο σκοπός είναι να τους πουλάμε και ελπίδες.

Θέλω να πω σε ένα παιδί που ψάχνει να κάνει μια δουλειά που αγαπάει. Εάν δεν κάνει μια δεύτερη δουλειά, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του με απαιτήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολα και για τα κορίτσια ακόμα πιο δύσκολα να βρουν στον ήλιο μοίρα.

«Μπορούμε όμως να γυρίσουμε πίσω τον τροχό και να τραγουδάμε σε μικρά μαγαζάκια και ταβερνάκια για να έχουμε επαφή με τον κόσμο στο ξεκίνημα».

«Ακόμα μου γίνονται προτάσεις για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή. Δεν ωρίμασα ακόμα. Δεν θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι που δεν θα τα βρει στο δρόμο του. Δεν είναι σωστό να κάτσω και να κάνω κριτική σε ένα παιδί που η ζωή του είναι αυτή» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο λαϊκός ερμηνευτής.

«Μετά τον κορονοϊό πιστεύω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω στη νυχτερινή ζωή».