Βασίλης Κικίλιας : Λύγισε on air για την Τζένη Μπαλατσινού και την απόφαση να αποκτήσουν παιδί

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 13:31

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Νέα φωτογραφία από την βάφτιση του γιου τους

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον ερχομό του γιου του.

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την Τζένη Μπαλατσινού κατά την προσπάθειά τους να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Φυσικά, το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς.

Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς και την οικογένειά μου.

 

Η απόφαση ήταν δική της, δε μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο που είχε κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής, «έλα να κάνουμε παιδί με το ζόρι». Ήμασταν μαζί ήδη, είχαμε παντρευτεί, δεν θα άλλαζαν τα πράγματα. Αγαπάς έναν άνθρωπο και τον σέβεσαι… Πήρε εκείνη την απόφαση να δοκιμάσουμε, να προσπαθήσουμε κι αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες κι έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, δεν ήρθα εδώ γι’ αυτό τον λόγο. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεό όλα πήγαν μία χαρά»