Βασίλης Κούκουρας: «Έχω να περάσω τόσο καλά από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

16 Οκτωβρίου 2021 19:15

Βασίλης Κούκουρας: «Έχω να περάσω τόσο καλά από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στο Mega Καλημέρα για τον ρόλο του στη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Βασίλης Κούκουρας: «Έχω να περάσω τόσο καλά από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”».

Ο Μάνθος Φουστάνος και η «γκαρσόνα βου» ξανασυναντιούνται μετά από 21 χρόνια και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Έχω να περάσω τόσο καλά από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Μην σου πω και καλύτερα.Μετά από 21 χρόνια παίζω μαζί με την Μαρία Λεκάκη. Ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να ξεκινήσει η σειρά. Η ανάμνηση που έχεις με κάποιον σου δίνει μια άλλη ενέργεια και σε κάνει να ξεχνάς οτιδήποτε έχει περάσει ισοπεδωτικό από τότε μέχρι τώρα. Η πείρα σε κάνει να είσαι πιο προσγειωμένος, δεν υπάρχει αυτή η λαχταρά να παίξεις με κάποιον και να φαίνεται αληθινό. Με την Μαρία αυτό δεν έχει χαθεί»

«Δεν ξέρω γιατί κάνω τον ωραίο, ρώτησε τον Μιχάλη. Είμαι χειρότερος (γέλια). Ο ρόλος είναι μια υπερβολή, όμως δεν θέλω να είμαι ψεύτης και κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, έχω κάνει διάφορα στη ζωή μου, αλλά δεν με έχουν πιάσει ποτέ. Στη σειρά απατάω τη γυναίκα μου αλλά απατάω και την ερωμένη. Το έργο είναι γραμμένο δεν μπορείς να το αλλάξεις. Απλώς έχουν προστεθεί ρόλοι που στο θεατρικό απλώς αναφερόντουσαν».

«Σε ένα βαθμό μπορεί να φταίω και εγώ που δεν περνάω καλά σε κάποιες δουλειές. Να συμβαίνει κάτι που δεν είναι άξιο να το παίρνεις τόσο προσωπικά. Γίνονται περίεργα πράγματα γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες. Η μεγάλη προβολή του εγώ κάνει πολλές φορές κακό. Μου έχει τύχει να δεχτώ πισώπλατα μαχαιρώματα όχι όμως που μου στοίχησαν δουλειές. Ο ανταγωνισμός δημιουργεί κάποια προβλήματα. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια αλλά τα όρια έχουν να κάνουν με την προσωπική καλλιέργεια του καθενός. Ο καθένας ξέρει πότε ξεπερνάει το όριο»