Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη: παιχνίδια στη θάλασσα της Μυκόνου για τον εφοπλιστή και τη σύζυγό του, κόρη του Mr. Jumbo (φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2021 09:10

Υψηλές αφίξεις στη Μύκονο! Ο γνωστός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ έκανε την εμφάνισή του στο αγαπημένο του Νησί των Ανέμων. Μαζί του φυσικά ήταν και η σύζυγός του Χριστίνα Βακάκη, κόρη του Μr. Jumbo, Απόστολου Βακάκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην παραλία και απόλαυσε το μπάνιο του. Ενώ ο εφοπλιστής έκανε και βόλτες με το τσετ σκι.

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της high society. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με τη σχέση του.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε ως απλή φιλία. Οι κοινές εμφανίσεις μεταξύ της κόρης του Mr. Jumbo και του δραστήριου ιδιοκτήτη πλοίων, έκαναν τους κοσμικούς κύκλους να καταλάβουν ότι πολύ γρήγορα θα γίνουν ζευγάρι. Δεν έπεσαν έξω.

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι παντρεμένοι και έχουν ένα παιδί. Ο εφοπλιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στη μουσική και ιδιαίτερα στα ντραμς. Μάλιστα ακολούθησε σπουδές ντραμς στο Ωδείο της περιοχής του.

Εγκατέλειψε τα ντραμς την εποχή που σπούδαζε και τα ξαναβρήκε λίγα χρόνια πριν. Σήμερα ντραμς υπάρχουν στο σπίτι του στην Αθήνα, αλλά και στη Μύκονο. «Αυτές είναι οι τρεις αγάπες μου» εξομολογείται συχνά. «Η θάλασσα, η μουσική και η σωματική άσκηση. Και φυσικά η οικογένεια».

Η Χριστίνα Βακάκη, η κόρη του Απόστολου Βακάκη ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, παρότι σπούδασε σεφ στο Μαϊάμι ακολούθησε το πάθος της. Και ήταν η μόδα. Μαζί με τη μητέρα της Έφη, δημιούργησε πριν από χρόνια τον οίκο Ibo Maraca , κάνοντας trend τα ψάθινα καπέλα που είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Τώρα πάντως ασχολείται και με την επιχείρηση του πατέρα της.