Βασίλης Μιχαήλ: Η τρυφερή εξομολόγηση στην γυναίκα του και το όνομα της κόρης τους

23 Ιανουαρίου 2020 22:03

Τι κι αν ο Βασίλης Μιχαήλ  έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια, Josephine, πλέον ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη σύζυγό του, Χριστίνα Βακάκη και την λίγων μηνών κορούλα τους. Ο γοητευτικός εφοπλιστής και η κόρη του «Mr Jumbo»γνωρίστηκαν και  ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, όμως ενάμισι χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η αγάπη τους κατάφερε να μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και έτσι λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά και τώρα απολαμβάνουν την όμορφη οικογένεια τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο Κύπριος εφοπλιστής έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Ίρις.

Παρακολουθώντας κάποιος τη ζωή σου θα πίστευε πως τα έχεις όλα, πως δεν σου λείπει τίποτα: νέος, ωραίος, πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά, οικονομικά ευκατάστατος, σύζυγος της Χριστίνας Βακάκη, με μία κόρη σχεδόν πέντε μηνών, με πολλά ενδιαφέροντα, ταξίδια, φίλους… Αυτή είναι η αλήθειά σου;

Όλα στη ζωή είναι επιλογές. Και, επειδή είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, μετράω την κάθε μου κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος, χωρίς αυτό να με καθησυχάζει – όσο ψηλά και να φτάσεις, τα προβλήματα δεν σταματούν. Τα ξεχνάω, όμως, όλα, μόλις παίρνω στην αγκαλιά μου τις γυναίκες της ζωής μου: τη Χριστίνα και την Ίριδα. Η Χριστίνα έχει μία ήρεμη δύναμη που, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αγάπη της, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τη ζωή. Είναι η ιδανική σύντροφος και επικοινωνούμε απόλυτα χωρίς να πιέζει ο ένας τον άλλον. Σε ό,τι αφορά δε στο θέμα της μητρότητας, είναι πρότυπο και την θαυμάζω σ’ αυτό.

Τυχερό μωρό η Ίριδα!

Είναι τυχερή, γιατί έχει δύο νέους γονείς, υγιείς και με διάθεση για ζωή. Ήδη ετοιμάζουμε και τη βάφτισή της, γύρω στα τέλη Μαΐου, με νονό τον επίσης Κύπριο επιχειρηματία και πολύ καλό μου φίλο, Γιώργο Θεοδότου και νονά τη Λυδία Οικονόμου.