Βασίλης Μίχας: «Μού έχουν ζητήσει σε δουλειά να συνευρεθούμε έναντι χρημάτων»

6 Μαΐου 2022 08:10

Βασίλης Μίχας: «Μού έχουν ζητήσει σε δουλειά να συνευρεθούμε έναντι χρημάτων»

Ο Βασίλης Μίχας μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στη σειρά Έρωτας με Διαφορά, με συμπρωταγωνίστρια την Φαίη Ξυλά, απάντησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη σχετικά με τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και στη ζωή

Ο Βασίλης Μίχας μίλησε για την οικογένειά του, για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του με την Φαίη Ξυλά. Η οποία ήταν καθαρά επαγγελματική. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε έντονη χημεία ανάμεσά τους, αυτή έμεινε στις κάμερες.

Η οικογένεια και η καταγωγή

«Η μαμά μου είναι από την Αλβανία κι ο μπαμπάς μου Έλληνας. Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα κι είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα»

«Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε»

Η προσωπική ζωή

«Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική. Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο».

Αποκάλυψε επίσης κάποια περιστατικά που του έχουν συμβεί σε δουλειές

«Μού έχουν ζητήσει σε δουλειά να συνευρεθούμε έναντι χρημάτων».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, τον ρώτησε αν θα έκανε σχέση με μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ενώ για τη σχέση του με την Φαίη Ξυλά, τόσο κατά τη διάρκεια της σειρά, όσο και μετά που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι μαζί, απάντησε αρνητικά. Αντίθετα είπε πως έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και κράτησαν και οι δύο ψύχραιμη στάση σε όσα άκουγαν και διάβαζαν. «Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Αυτή η χημεία έμεινε στο γυαλί, είμαστε καλοί φίλοι. Ήμασταν cool με τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν μαζί. Ήταν σαν να μην έδωσα σημασία σε αυτά».