Βασίλης Μπισμπίκης: Η ανάρτηση όλο νόημα της πρώην συζύγου του! Καρφί για εκείνον και τη Βανδή;

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 16:31

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ανάρτηση όλο νόημα της πρώην συζύγου του, σε εκείνον και την Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν τραβήξει τα βλέμματα πνω τους, τον τελυταιίο καιρό, με τη σχέση τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και αχώριστο.

Από την άλλη και οι πρώην σύζυγοι φαίνεται ότι έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Από τη μία ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει συζητηθεί για τις συναναστροφές του με δύο εντυπωσιακές ξανθές κυρίες, από την άλλη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχει προβεί σε κάποιες αναρτήσεις κατά καιρούς που από πολλούς εκλαμβάνονται ως μήνυμα προς πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ένα τέτοιο φαίνεται να έστειλε και με χθεσινό της story στο Instagram. Εκεί, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη ανέβασε μια φωτογραφία της και τη συνόδευσε με μια φράση από ποίημα της Κικής Δημουλά.

«Μα εγώ είμαι πια σε ρήξη με το λίγο», έγραψε η ηθοποιός.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η δύσκολη ζωή του πριν γνωρίσει τη Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, τον τελευταίο καιρό. Αφορμή για αυτό στάθηκε η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία μάλιστα, σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει παίξει σε πολλές σειρές, μια από τις οποιο πρόσφατες ήταν οι «Άγριες Μέλισσες». Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και ο ίδος στην αρχή της καριέρας του αντιμετώπισε δυσκολίες.

«Στείλτε 10 ευρώ γιατί δεν έχω φράγκο»

«Ζω από τα χρήματα που βγάζει η γυναίκα μου από την δουλειά της. Χρόνια ζούσα με λιγότερα λεφτά από 300 ευρώ. Όταν σπούδαζα περνούσα με 50 ευρώ την εβδομάδα. Στα μέσα των φοιτητικών μου χρόνων με πήρε η Άννα Συνοδινού στην ομάδα της. Από τότε μέχρι τώρα περνώ με τα χρήματα του θεάτρου και της τηλεόρασης που δεν είναι πολλά. Ειδικά τα λεφτά του θεάτρου είναι πολύ λίγα. Ήμουν δυο χρόνια στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και έπαιρνα 1200 ευρώ τον μήνα από όπου έπρεπε να πληρώνω και το σπίτι που νοίκιαζα. Αυτός είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που έπαιρνα» είχε πει στο Πρώτο Θέμα το 2013.

Υπήρξε μέρα που τα χρήματα δεν του έφταναν ούτε για να φάει; «Βέβαια. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει περάσει τέτοια μέρα; Έπαιρνα τηλέφωνο την μητέρα μου ή φίλους μου και τους έλεγα: «Στείλτε 10 ευρώ γιατί δεν έχω φράγκο». Μου φαίνονται πολύ φυσιολογικά όλα αυτά για μας τους απλούς μεροκαματιάρηδες».