Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του στους θεατές που εγκαταλείπουν την παράστασή του πριν το τέλος

20 Μαΐου 2022 17:00

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του στους θεατές που εγκαταλείπουν την παράστασή του πριν το τέλος

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε κάνει μια εξομολόγηση σε συνέντευξή του στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, συνεργάτης της Ελένης Μενεγακη, είχε κάνει μια αποκάλυψη για την παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

«Όταν ήρθα κάποιοι θεατές έφυγαν», αποκάλυψε ο Κουτσογιαννόπουλος και ήθελε να μάθει από τον αγαπημένο της Δέσποινας Βανδή αν κάτι τέτοιο του έχει ξανασυμβεί.

«Μου συμβαίνει συνέχεια, στο Άνθρωποι και Ποντίκια έφευγαν 20 – 30 άνθρωποι τη μέρα. Με ιντριγκάρει πολύ όταν φεύγει κάποιος και δεν ξέρει το γιατί, του έχει χτυπήσει κάτι μέσα τους και θα πάει μετά να το σκεφτεί», είχε πει Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε και για την καριέρα του και το πώς ξεκίνησε:

«Δεν έχω τελειώσει το Λύκειο, ήμουν στον δρόμο από νωρίς, έκανα πολλές δουλειές, κρεοπώλης, στο καζίνο. Τα πρότυπά μου ήταν ο Σημαδεμένος και ο Ράμπο, το πρώτο αίμα. Αυτό το πρότυπο του σκληρού άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία μετά τον πόλεμο. Το είδα στα δέκα μου και με συγκίνησε. Με σημάδεψε το Scarface και ήθελα να γίνω αυτός ο γκάνγκστερ».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης νιώθει ζεν πρεμιέ;

Στην Πόλη των Παιδιών έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να του λέει πως ήταν λίγο ζεν πρεμιέ τότε.

«Στην ηλικία εκείνη, με το μακρί μαλλί, ήμουν πολύ όμορφος και αδύνατος, όλοι μου έλεγαν πως δεν θα κάνω ταινία. Υπάρχει το στεγανό με τους άντρες που είναι όμορφοι και δεν τους γράφουν ρόλους. Τότε πήρα κιλά, χάλασα λίγο και τώρα μεγάλωσα πια».