Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ξέφρενος χορός του στη Δέσποινα Βανδή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 13:32

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ξέφρενος χορός του στη Δέσποινα Βανδή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το βίντεο που έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης του… έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα και από χρήστη του Tik Tok απαθανατίστηκε να χορεύει ξέφρενα…

Ο ηθοποιός δεν χάνει κανένα live της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του προς την αγαπημένη του.

Βανδή – Μπισμπίκης: Το «καυτό» φιλί επί σκηνής

Μια πραγματικά πολύ τρυφερή στιγμή, πολύ προσωπική και γεμάτη πάθος μοιράστηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εμφάνισής της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τις Μέλισσες, το «Βράδια αξημέρωτα» του Χάρη Βαρθακούρη και πλησίασε τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος την αποθέωνε από το πρώτο κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού.

Στον στίχο του τραγουδιού που λέει «Δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα» η Δέσποινα Βανδή σχεδόν με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση, γονάτισε, πλησίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη και εκείνος με τρυφερότητα και πολύ πάθος τής χάρισε ένα φιλί στο στόμα, κάνοντας τους θαμώνες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και σφυρίγματα!

Όση ώρα του τραγουδούσε, η Δέσποινα Βανδή τον κοιτούσε με νόημα μέσα στα μάτια, δείχνοντας πραγματικά φορτισμένη συναισθηματικά.