Βασίλης Μπισμπίκης: Οι δημόσιες ευχές στη Δέσποινα Βανδή και η τρυφερή απάντηση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 10:30

Τη γιορτή της είχε τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, της ευχήθηκε δημόσια.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν μαζί τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο τελευταίος ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τη γιορτή της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία κρατά από το χέρι της του με φόντο τη θάλασσα. Επιπλέον, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο ο ένας στον άλλον.

Στη λεζάντα του τρυφερού στιγμιότυπου, ο Μπισμπίκης έγραψε: «Χρόνια πολλά ψυχή μου».

Η Βανδή, από την πλευρά της, του απάντησε κάνοντας σχόλιο στην φωτογραφία γράφοντας «Αγάπη μου…».

Την ανάρτηση σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού δίνοντας τις ευχές της στην εορτάζουσα.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βανδή παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπισμπίκης.

Μετά της ολιγοήμερες διακοπές τους στην Κρήτη, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός επέστρεψαν στην Αθήνα. Πρόσφατα, ο τελευταίος έπαιξε στην Επίδαυρο, στην παράσταση «Αντιγόνη», στην οποία έχει τον ρόλο του Κρέοντα.

Εκεί βρέθηκε και η αγαπημένη του, η οποία όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, θέλει να είναι στο πλευρό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησε ακόμη και τις πρόβες που έγιναν στον ίδιο χώρο.

Η Βανδή είδε τον σύντροφό της από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης πήγε στα παρασκήνια όπου αμφότεροι πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένοι.

Το ερωτευμένο ζεύγος της showbiz είχε νοικιάσει μια μικρή βίλα με πισίνα στο συγκρότημα κατοικιών Desa Green Homes, στην Επίδαυρο.

Εκεί, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, οι δυο τους έζησαν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και χωρίς να βγαίνουν από τον χώρο τους.

Ο ηθοποιός όλες αυτές τις ημέρες ήταν χωμένος στην αγκαλιά της καλής του και αντλούσε δύναμη από τα γλυκά και τρυφερά λόγια της για να ανταποκριθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας του στο επιβλητικό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου.