Βασίλης Ντινόπουλος: Tο τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο για τον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

4 Μαΐου 2022 12:00

Ο Βασίλης Ντινόπουλος έχασε την ζωή του μέσα στο σπίτι του ύστερα από μία σοβαρή κρίση υπογλυκαιμικό σοκ που όπως όλα δείχνουν τον οδήγησε στο θάνατο.

Βασίλης Ντινόπουλος: Tο τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο για τον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Ο Βασίλης ντινόπουλος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνοντας καθημερινά μάχη με τον διαβήτη τύπου Α.

Σύμφωνα με οικογενειακές πήγες ο Βασίλης Ντινόπουλος έφυγε από τη ζωή ύστερα από μία σοβαρή υπογλυκαιμικη κρίση την οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει χάνοντας τις αισθήσεις του και οδηγώντας τον στο θάνατο.

Ο πατέρας του ο Αργύρης Ντινόπουλος βλέποντας ότι ο γιος του δεν απαντά στις απανωτές κλήσεις του πήγε με κλειδαρά στο σπίτι του στα Εξάρχεια και ανοίγοντας την πόρτα είδε μπροστά του τον γιο του να είναι νεκρός.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες όμως ήταν ήδη αργά για το νεαρό άνδρα.

Η σορός του μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο αποτεφρωτήριο μαζί με την οικογένειά του φίλους και συνεργάτες.

Ο αδερφός του Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός.

Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».