Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η Ελένη Ράντου είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2023 10:34

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η Ελένη Ράντου είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει 50 χρόνια στο τραγούδι και το γιορτάζει με μια συναυλία στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να απολαύσει τις επιτυχίες του τραγουδιστή ανάμεσά τους και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του η σύζυγός του, Ελένη Ράντου.

Φωτογραφίες: ndp

Ελένη Ράντου: «Με έχουν πληγώσει, με έχουν προδώσει κι έχω μισήσει τους ανθρώπους»!

Η Ελένη Ράντου ήταν αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου μίλησε στο περιοδικό «Gala» και αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα, όπως οι σχέσεις της με τους ανθρώπους.

Πάντως, έχετε αγαπηθεί πολύ και από τους τηλεοπτικούς σας ρόλους.
Ε.Ρ.: Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και επί 22 χρόνια το μεσημέρι έχεις ραντεβού μαζί μου και αυτό το ραντεβού σού έχει φέρει και μια ευεξία και το επαναλαμβάνουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, δημιουργείται μια σχέση οικειότητας.

Σας αρέσει αυτή η οικειότητα;

Ε.Ρ.: Έχω μάθει να ζω έτσι και δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ξέρω ότι μου έχει δώσει ωραίες ευκαιρίες να κάνω ουσιαστικές κουβέντες με ανθρώπους που αλλιώς δεν θα τους ήξερα. Ή να μου χαρίσουν ένα χαμόγελο τόσο ειλικρινές που θα μου φτιάξει τη μέρα. Καμιά φορά είναι σαν να σου λένε «προχώρα, συνέχισε, αξίζει τον κόπο».

Δεν θελήσατε ποτέ να γίνετε απρόσιτη; Σταρ;
Ε.Ρ.: Δεν ξέρω τι σημαίνει σταρ στη δική μας χώρα. Είμαστε τόσο χωριό, που όποιος πάει να το παίξει σταρ μού φαίνεται απλώς κιτς. Περισσότερο με ενδιαφέρει να γίνω σπουδαίος άνθρωπος παρά σπουδαία σταρ. Οπότε, οι επιλογές μου καθοδηγούνται πάντα από τη σκέψη ότι θέλω να γίνω ένας άνθρωπος που εγώ για τον εαυτό μου στο τέλος της ημέρας θα πω «respect». Ό,τι έχω στο νου μου ως σταρ είναι μια ψευτιά. Γενικά, με το ψεύτικο έχω ένα θέμα. Σχεδόν έχω εμμονή με το αληθινό. Βλακώδη εμμονή.

Θυμάστε κάποιο αγαπημένο ταξίδι;
Ήταν στην Αιθιοπία. Μια φίλη υιοθέτησε ένα παιδί από εκεί κι είχαμε πάει για να επισκεφτούμε το ορφανοτροφείο. Η ματιά των ανθρώπων με συγκλόνισε. Ένιωσα ότι τα μάτια τους μπορώ να τα εμπιστευτώ. Έχω τρέλα με τους ανθρώπους.

Δύσκολο να τους αγαπάς;
Είναι οδυνηρό. Και με έχουν πληγώσει και με έχουν προδώσει κι έχω μισήσει τους ανθρώπους. Έχω φτάσει στο σημείο να πω χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά υπερτερεί η αγάπη τελικά.