Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Συντάκτης: Newsroom

2 Φεβρουαρίου 2023 14:33

Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Ο Βασίλης Σίμος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον λόγο που είχε αποχωρήσει ο ίδιος από το Survivor στο παρελθόν.

Με αφορμή την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς παραβίασαν τους κανόνες και εντοπίστηκαν με κινητό, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις συγκρούσεις που είχε στο παρελθόν, με την αθλήτρια στίβου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και τη «λεκτική του επίθεση» στην Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρησή της. «Ο Σπύρος προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα και να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει κι εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς κι ήταν κι ένας λόγος που αποχώρησα τότε, από το παιχνίδι. Επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το πρότζεκτ εκείνη την περίοδο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν η καλύτερη παίκτρια και μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δεν μπορώ όμως, να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια. Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, αν τα βάλω με άνδρες κλπ. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πρόσθεσε πως η ηλικία της τότε, δεν βοηθούσε στη συνεννόηση. «Εμένα δεν μου άρεσε αυτός ο εγωισμός. Ήταν και μικρότερη σε ηλικία και σε κάποια πράγματα δεν τα βρίσκαμε. Αυτό όμως, δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή παίκτρια ή όχι», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον κανονισμό του κινητού, τον οποίο και παραβίασαν οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. «Κι εμείς είχαμε πάρει κινητό τότε. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πηδούσα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι σίγουρα δεν κάνουμε τηλεθέαση», είπε κλείνοντας.