Βασίλης Σίμος: η Λάουρα Νάργες τον χώρισε με μηνύματα;

8 Φεβρουαρίου 2020 14:37

Σίμος

Για την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες μίλησε στο «Happy Day» και τη Μαρία Αντωνά, το μοντέλο και πρώην παίκτης του «Survivor» Βασίλης Σίμος. Ο ίδιος παρουσιάζει τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ό,τι νομίζαμε…
«Εγώ, ο “κακομοίρης” της υπόθεσης, δεν ήξερα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη διάσταση και δεν ήξερα ότι θα ακουστούν όλα αυτά τα πράγματα. Προς Θεού, δεν ήθελα να βγει τίποτα προς τα έξω, είχε τύχει στη ζωή μου να είμαι και με άλλες όμορφες κοπέλες, αλλά δεν είχε βγει ποτέ κάτι προς τα έξω. Εκτός του ότι έμαθα ότι χώρισα μέσα από μηνύματα, γιατί εγώ ήμουν στο εξωτερικό, είδα μια δημοσιογράφο να λέει ότι βγήκα εγώ και καυχήθηκα ότι τα έχω με τη Λάουρα Νάργες. Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε αυτό, γιατί είπε κάτι τέτοιο. Έχω συνηθίσει να με παίζουν στην τηλεόραση για τη δουλειά μου, δεν θέλω να μιλάω για μια σχέση μου», τονίζει ο Βασίλης Σίμος.
«Έσπασαν τα νεύρα μου από την υπερπροβολή και ίσως ήρθε και η ρήξη από αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε βρεθεί με τη Λάουρα, αλλά πιστεύω ότι αν συναντηθούμε θα μιλήσουμε», καταλήγει ο Βασίλης Σίμος.