Βασίλης Τριανταφύλλου: «Είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο με τη σύντροφό μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Νοεμβρίου 2022 10:35

Σχέδια για γάμο κάνει ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση εδώ και χρόνια με συνάδελφό του, ηθοποιό.

Ο ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» της Δευτέρας και προχώρησε σε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

«Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια, είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον».

Ο Τριανταφύλλου είναι Πειραιώτης, αλλά υποστηρίζει την ΑΕΚ και από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο, όπως και η υποκριτική. Έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τα 17 του, ήταν στη Δ’ εθνική με το Κερατσίνι.

«Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω», είπε για τον ρόλο του «Άγγελου», ενώ έχει περάσει για λίγο και από τη σειρά «Ήλιος».

«Οι Τούρκοι παραγωγοί ήθελαν να έχω μπούκλες στα μαλλιά. Το μαλλί μου είναι ίσιο κανονικά. Κάθε μέρα κάνω μπούκλες», αποκάλυψε.

«Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα ‘αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό’», τόνισε.

«Έχω φάει πολύ ξύλο στους ‘Παγιδευμένους’», δήλωσε με χιούμορ και συνέχισε: «Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος. Οι γονείς μου βλέπουν φανατικά. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι κι αυτός στο πλευρό μου».

Τέλος, για το επαγγελματικό του μέλλον υπογράμμισε: «Δεν σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για την καριέρα μου αλλά θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στην Επίδαυρο».