Βασίλης Βασιλείου: Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην υποκριτική

17 Φεβρουαρίου 2022 21:40

Ο Βασιλης Βασιλείου, είναι γιος του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε και λατρέψαμε μεσα από το “Καλημερα Ζωή” και τον ρόλο του “Αστυνόμου Θεοχάρη“. Αν και η οικογενεια του κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας εντούτοις φαίνεται πως ο Βασίλης κληρονόμησε από τον αξέχαστο μπαμπά του και το ταλέντο.

Πρόσφατα τον είδαμε να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη μέσα από τις “Οικογενειακές Ιστορίες” του Alpha. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με την υποκριτική.

“Με το θέατρο ασχολούμαι πολλά χρόνια, από το δημοτικό. Αργότερα από τα 14 ημουν στο Δήμο Αθηναίων με την ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαρβάρα Κυρίτση που είναι και η δασκάλα μου. Εκανα πολλες παραστασεις αξιόλογες και τα τελευταία χρόνια είχα σκεφτεί ότι θέλω να δοκιμάσω και τηλεοπτικά και ετσ πηγα στις οικογενειακές ιστορίες. Ηταν ενα καταπληκτικό κλίμα με όλους τους συντελεστές γι αυτό και η δουλειά αν και είναι πολύ λιγος ο χρόνος βγαίνει αβίαστα και ευχάριστα “.  Μάλιστα συνεχίζοντας αποκαλύπτει “Αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία θα το ξανάκανα. Έστω και για ένα  ακόμη επεισόδιο ή για κάποιο άλλο ρόλο “.

“Ωστόσο μιλώντας απο τις ελάχιστες φορές για τον εαυτό του αποκαλύπτει πως η υποκριτική είναι το μεράκι του παράλληλα βέβαια με την κύρια δουλειά του που είναι η τράπεζα. “Είμαι εργαζόμενος την τράπεζα αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να ασχολούμαι παράλληλα με την τέχνη της υποκριτικής”.

“Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στον κύριο Ντίνο Κουμπατη και το θέατρο της Κούλουρης στο οποίο έχω συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές του αλλα και ειδικά στον κύριο Ντινο που του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με πίστεψε και με στήριξε στα πρώτα μου βήματα”.