Βασίλης Ζούλιας: «Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει πρόγραμμα στις κινήσεις του, δεν ξέρω αν έχει μεταφέρει κι αυτό μέσα στο Survivor»

18 Ιανουαρίου 2021 18:44

Ο Βασίλης Ζούλιας σχολίασε και τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, στο Συμβούλιο της Κυριακής. Ο γνωστός σχεδιαστής διατηρεί φιλικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις με τον Περικλή και θέλησε να μιλήσει σχετικά με την συμμετοχή του παίκτη στο Survivor. Όπως είπε στην εκπομπή Το Πρωινό στον Αντ1:

«Η Κάτια είναι Αιγόκερως, ο Περικλής είναι Ταύρος. Έκανε ο Αιγόκερως το λάθος να φάει το φαγητό του Ταύρου. Για την Ελίζαμπεθ δεν ξέρω τι του ήρθε, δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Περικλής έχει πρόγραμμα, όλη του την ζωή θέλει να έχει ένα πρόγραμμα. Προγραμματίζει τι θα κάνει τις κινήσεις του, τις δουλειές του. Δεν ξέρω αν έχει μεταφέρει και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Δεν συζητήσαμε πριν φύγει για τους παίκτες, μάλιστα με την Κάτια ήταν όλοι πολύ φιλικοί πριν μπουν στο Survivor. Ο Περικλής έχει σαν άνθρωπος πολύ ισχυρές αξίες και κάτι θα τον πείραξε για να τα πει αυτά για την Κάτια, έχει πολύ την αίσθηση της δικαιοσύνης. Ο Περικλής δεν χαιδεύει τα αυτιά κανενός, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τα λέει τα πράγματα όπως είναι».