Βάσω Γουλιελμάκη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα – Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου»

Δημοσιεύθηκε: 13 Νοεμβρίου 2021 22:15
Βάσω Γουλιελμάκη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα - Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της, την καλλιτεχνική της πορεία και φυσικά για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα.

Βάσω Γουλιελμάκη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου».

Γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη περνώντας πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Η ένατη και πιο μικρή της οικογένειας, ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική, ενώ περήφανα δηλώνει πως ήταν «η πρώτη Θεσσαλονικιά που πήγε στην Εθνική Ελλάδος».

Αργότερα, ήθελε να γίνει χορεύτρια ωστόσο η προπονήτρια της, διακρίνοντας την εκφραστικότητά της τής πρότεινε να μπει στο θέατρο. Έτσι, με μία μόνο βδομάδα προετοιμασίας, έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος.

Η πρώτη της δουλειά ήταν η παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη, ενώ τηλεοπτικά ήταν ο ρόλος της «Πολυξένης» στην σειρά « Ο κακός Βεζύρης».

«Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, κάθε φορά που ανεβαίνω στο σανίδι πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου», δηλώνει η ηθοποιός.

Advertisement

Για την οικογένεια της 

«Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ήθελα πάντα μεγάλη οικογένεια, και η κόρη μου ήθελε να έχει αδερφάκια, ωστόσο δεν έτυχε. Η κόρη μου είναι ακόμα το κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω τα συναισθήματά της, όταν είδικά θέλει να μου πει κάτι. Μου λέιπουν τα φιλιά και οι αγκαλιές που κάναμε όταν ήταν πιο μικρή», πρόσθεσε.

Η επαγγελματική πορεία της

«Είμαι ευτυχισμένη γιατί το κατάλαβα από μικρή ότι το θέλω, με γεμίζει με κάνει ευτυχισμένη. Ελπίζω να μην είμαι αδύναμη γι’ αυτόν τον χώρο. Θέλω να αφήσω κάτι πίσω μου στο τέλος της διαδρομής. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου πάντα», λέει η δημοφιλής ηθοποιός.

Είχα πάντα πίστη ότι θα τα καταφέρω. η ζωή με έκανε θαραλέα και έμαθα να κοιτάζω το «τώρα», με άλλαξε όλο αυτό, έμαθα να πατάω καλά στα πόδια μου. Στην σειρά «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα», έστειλα μήνυμα στους παραγωγούς να συμμετάσχω στην σειρά και μου είπαν αμέσως «ναι».

Για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»

Ο ρόλος μου είναι βγαλμένος από τη ζωή με μία δόση υπερβολής. Πάντα στην κωμωδία χρειάζεται η υπερβολή. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τους παραγωγούς και η χημεία είναι απίστευτη. Το κείμενο είναι το Α και το Ω για την επιτυχία», λέει η Βάσω Γουλιελμάκη για τον ρόλο της «Νίας Λαλαμπίρδα» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

Advertisement