Βάσω Λασκαράκη: «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα… Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά»

Δημοσιεύθηκε: 5 Απριλίου 2021 16:45
Βάσω Λασκαράκη: «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα... Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά»

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της αλλά και τις σκέψεις της για ένα δεύτερο παιδί.

Ο Βάσω Λασκαράκη περιέγραψε στην Δανάη Μπάρκα το πώς βιώνει την δεύτερη αυτή καραντίνα: «Πέρυσι ήταν πιο εύκολα. Τώρα έχω αρχίσει λίγο να έχω μια αμφιθυμία, μια αμφισβήτηση. Αρχίζουν τα συναισθήματα να μπερδεύονται πια. Το βιώνω και μέσα από την κόρη μου. Καταλαβαίνεις μέσα από αντιδράσεις τους ότι και τα παιδιά έχουν κουραστεί και δεν ξέρουμε πώς θα βγει όλα αυτό μετά. Οι φίλες και η παρέα της είναι το πρόβλημα της. Έχουμε επιλέξει δύο φίλες της που μπορούμε να βλέπουμε. Είμαστε λίγο περιορισμένα. Θέλει να έρχεται μαζί στο σούπερ μάρκετ ή όπου πηγαίνω. Η έξοδος της είναι ότι μετακινηθεί από το ένα σπίτι στο άλλο για να δει τον μπαμπά και έτσι σπάει τη ρουτίνα της».

Η ηθοποιός μίλησε και για τα ζωάκια που η μικρή Εύα έχει επιλέξει να υιοθετήσουν.

«Μια μέρα έλειψα να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα μετά σπίτι μου δύο ψάρια, δύο πουλάκια και τον Όλαφ. Το πρωινό μου είναι μια τρέλα, να πάρω τον Όλαφ να τον κατεβάσω να φάει, μετά να κάνω τον καφέ μου, μετά να με φωνάξει η Εύα. Έχει την ευθύνη του, πηγαίνει να καθαρίσει εκείνη, τον προσέχει. Μόλις πήραμε το μικρό σκυλί, η Εύα δέθηκε περισσότερο με το μεγάλο, τη Ρόζα. Του μιλάει συνέχεια, του λέει πόσο το αγαπάει και ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει».

Για τις ώρες που περνάει στην κουζίνα η ίδια και ο σύντροφός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. «Είμαστε αρκετές ώρες την κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα ήμασταν μόνο στην κουζίνα. Τώρα έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρξει φαγητό. Συνήθως περισσευούμενο. Κάνω ταπεράκια αλλά πόσο να δίνω πια;» σχολίασε γελώντας η ίδια και συνέχισε: «Πάντα μαγείρευα αλλά με τον Λευτέρη (Σουλτάτο) δεν μπορώ να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Μου έχει εξηγήσει όλους τους λόγους. Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις».

Η μητρότητα δεν είναι κάτι που δεν σκέφτομαι

«Ο τρόμος και ο φόβος μου είναι να μην δει ή διαβάσει κάτι για εμένα. Δεν την αφήνω να δει πράγματα για εμάς. Δεν την αφήνω να δει τα σήριαλ που παίζει. Ο μόνιμος καβγάς μας είναι γιατί δεν την αφήνω να δει το Σόι ενώ το βλέπουν οι φίλες της. Από το καλοκαίρι και μετά το βλέπει» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη για την μικρή Εύα η οποία δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη φύση και το περιβάλλον καθώς μαζεύει πετρώματα και σπάνιους λίθους.

Όσον αφορά τη μητρότητα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση πολύ στενή. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν κάτι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».