Βάσω Λασκαράκη: είπε το μεγάλο «ναι»! Επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από ένα χρόνο απουσίας

29 Ιουνίου 2021 08:50

Βάσω Λασκαράκη: είπε το μεγάλο «ναι»! Επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από ένα χρόνο απουσίας

Είπε τελικά το μεγάλο «ναι» και επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία έκλεισε οριστικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ Σε ξένα χέρια. Η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνοστήσει δίπλα στους Γιάννη Μπέζο και Γεράσιμο Σκιαδαρέση και κατά πάσα πιθανότητα στη Ρένια Λουιζίδου.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το iciao, η παραγωγή την ήθελε πολύ ενώ κι εκείνη ήθελε να γυρίσει στην τηλεόραση έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Για πολλούς προάγγελος της συμφωνίας ήταν η εμφάνισή της στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός και ο Άλλος.

Η συμφωνία της Βάσως Λασκαράκη θεωρείται κλειδωμένη και όλοι περιμένουν τώρα το «ναι» της Λουιζίδου. Να σημειώσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί για πέντε σεζόν στη σειρά του Alpha Το Σόι σου.

Η σειρά «Σε ξένα χέρια» εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες και επισήμως από το ΔΣ της ΕΡΤ. Πρόκειται για μια νέα φιλόδοξη δουλειά της Δημόσιας Τηλεόρασης, το σενάριο της οποίας γράφει ο Γιώργος Κρητικός. Ο οποίος έχει υπογράψει – κατά το παρελθόν – ουκ ολίγες επιτυχημένες σειρές της μικρής οθόνης μεταξύ των οποίων: «Έλα στη θέση μου», «Πέτα τη Φριτέζα», «Αστέρας Ραχούλας» κ.ά.

Η ιστορία της σειράς «Σε ξένα χέρια» έχει να κάνει με δύο ανθρώπους που μισιούνται και συγκρούονται. Είναι κι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς. Στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους. Ακόμα και το πώς βλέπουν ο ένας τον άλλον Τους δύο αυτούς κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.