Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: όλη η αλήθεια για την εκπομπή που ετοιμάζουν

26 Φεβρουαρίου 2021 09:20

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ωστόσο, μας το έχουν προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουν προτείνει για μια κοινή τηλεοπτική εκπομπή με τον σύζυγό μου. Απλά, εντάξει, αυτά τα πράγματα θέλουν μια σκέψη. Δεν λέω “όχι” προς το παρόν, απλά όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή».

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή της στο DOT η Βάσω Λασκαράκη και φούντωσε τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία, τουλάχιστον προφορική με τον Alpha.

Μάλιστα η πρόταση έρχεται κι από δεύτερο κανάλι το οποίο έχει εκτιμήσει δεόντος την απήχηση του ζευγαριού στο Instagram. Τόσο στις προσωπικές στιγμές που δημοσιεύουν, όσο και στα μαγειρικά τους βίντεο.

Η σκέψη υπήρχε από το φθινόπωρο, αλλά τα συνεχή lockdown έχουν κάνει το κανάλι της Κάντζας να περιορίσει τα οικονομικά του στις παραγωγές εκπομπών.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση τηλεοπτικού μαγκαζίνο. Το καλύτερο ταίριασμα θα ήταν να βρίσκεται και ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί της. Στην κουζίνα της εκπομπής ή στον καναπέ.

Οι συζητήσεις με το κανάλι έχουν επανέλθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Ωστόσο δεν έχουν δώσει ακόμη τα χέρια.