Βάσω Λασκαράκη: σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο του Λευτέρη Σουλτάτου

13 Μαΐου 2022 09:00

Λευτέρης Σουλτάτος: η φιλία και ο έρωτας με τη Βάσω Λασκαράκη! Ο μυστικός γάμος και τα δύο παιδιά από διαφορετικές συντρόφους

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μία από τις καλύτερους περιόδους της ζωής της τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ έκανε και δυναμικό comeback στην ελληνική τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, ενώ θα τη δούμε και του χρόνου στην TV και συγκεκριμένα στο Mega. Η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς των Ρέππα και Παπαθανασίου.

Μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο πριν από λίγες ημέρες βρήκαν λίγο χρόνο και ξέφυγαν λίγο από την καθημερινότητα. Απόλαυσαν το ταξίδι τους, αλλά δεν ήταν μόνοι, όπως αποδεικνύεται και από τα κλικ του φωτογραφικού φακού. Ο οποίος τους εντόπισε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξή τους από τον προορισμό τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί με τον γιο του σεφ από τον πρώτο του γάμο. Και ήταν από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε και τους τρεις μαζί. Ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου είναι 14 ετών, ενώ ο σύζυγος της Λασκαράκη έχει και μία κόρη 7 ετών. Η ηθοποιός έχει μία κόρη, την Εύα, από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Με τα παιδιά, δεν μπορείς να “παίζεις”. Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα», είχε τονίσει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο ίδιος είχε απαντήσει στην ίδια συνέντευξη και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί με τη Βάσω Λασκαράκη. «Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Papadakis Press