Βάσω Λασκαράκη: «Τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Δημοσιεύθηκε: 2 Ιουνίου 2021 15:45
Βάσω Λασκαράκη: «Τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Η Βάσω Λασκαράκη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός κι ο Άλλος.

Βάσω Λασκαράκη: «Τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Ο λόγος που σταμάτησε να κάνει τηλεόραση

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ πηγαινοερχόμενη Κρήτη-Αθήνα. Όταν τέθηκε το θέμα με δουλειές και φουλ γυρίσματα το καλοκαίρι είπα όχι. Φτάσαμε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία για εκπομπή με τον Alpha αλλά τελικά δεν ήταν σωστό το timing. Η αγωνία μου είναι ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου. Στη συγκεκριμένη πρόταση δεν έπαιξε το όνομα του συζύγου μου. Η αγωνία μου ήταν αν είναι αλλαγή πορείας, καριέρας»

Για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είπε:

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ρόδινα δεν είναι ποτέ όλα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και ο χρόνος θα δείξει πώς έχει καταγραφεί στο παιδί . Τα παιδιά δεν χρειάζεται να ξέρουν τα πάντα, όχι παραπάνω πληροφορίες γιατί δεν είναι φίλοι μας».

Μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κάποια στιγμή στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός

«Κοιτάω το ποτήρι να είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα ήμουν τελείως μόνη μου. Επί εποχής “Πολυκατοικίας” έχω πάει στο κανάλι και ζήτησα λεφτά γιατί δεν είχα να πάω στη δουλειά.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να γνωρίσει η Εύα τον νέο μου σύντροφο. Το μεγαλύτερό μου θέμα ήταν όταν πάνω στο εξάμηνο κατάλαβα ότι θέλω να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο και έπρεπε να επικοινωνηθεί στα παιδιά» Είπε για την γνωριμία του Λευτέρη Σουλτάτου με την κόρη της.