Παραλία, formal εμφάνιση ή βόλτα; Η Σάσα Σταμάτη σού έχει τη λύση: Ιχνογραφώντας το στυλ της από τα top 10 outfits της (pics)

26 Ιουλίου 2019 12:21

Aρέσει, δεν αρέσει -που αρέσει (στο κοινό εννοώ προφανώς) κι έχει φανεί εκ του αποτελέσματος-, η Σάσα Σταμάτη έχει το δικό της, ξεχωριστό στυλ. Από κοριτσάκι, γνωρίζει άπταιστα σχεδιαστές, Έλληνες και ξένους -ασφαλώς και εκ του πλησίον-, ψάχνει λεπτομερώς εν μέσω των στραφταλιζέ ή ματ χιλιομέτρων των δημιουργιών τους τι της ταιριάζει και για να μην το πολυλογούμε, η γυναίκα είναι κονεσέζ της μόδας.

Το “Σασόνι” (το παρατσούκλι της) μπορεί να δώσει παράδειγμα στα νεαρά, αλλά και τα μεγαλύτερα κορίτσια που θέλουν ν’ αποπνέουν class, χωρίς όμως να χάνουν ίχνος απ’ τη θηλυκότητά τους. Μεταπηδά απ’ τα επίσημα κομμάτια σε cool, για καφέ, για βόλτα, για shopping, ενώ παραμένει σέξι.  Το δε αβαντάζ των outfits της είναι πως τα περισσότερα ταιριάζουν, όπως θα διαπιστώσεις και βλέποντας τις ακόλουθες λήψεις της που έχουμε επιλέξει για τα μάτια σου μόνο, σχεδόν σε κάθε σιλουέτα.

Επειδή δεν με… συγκινεί να μακρηγορώ, εκτός αν συντρέχει λόγος, αν χρήζει περαιτέρω εξήγησης το case study, προχωρώ στις top 10 επιλογές, τα κορυφαία της outfits, που, υποψιάζομαι πολύ σοβαρά, θα διάλεγε και η ίδια.

TIP

Παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ενώ της έχει γίνει πρόταση να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Show Mask. Ένα talent show, του οποίου ο σταθμός του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται στη σκηνή με μάσκα για να τραγουδήσουν. Πλην όμως, το κοινό δεν πρέπει να καταλάβει ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από τη μεταμφίεση. Ειδάλλως, πέφτουν οι…μάσκες και χάνουν. Ένα, δε, από τα ονόματα που ακούγονται για το “πηδάλιο” είναι του Σάκη Ρουβά.

ΕΧΤRA TIP

Επειδή, όσο κι αν γνωρίζεις απ’ τη “μαμά μόδα”, όταν κάνεις ειδικά formal εμφανίσεις χρειάζεσαι και τις γνώσεις μιας επαγγελματία, η παρουσιάστρια/δημοσιογράφος με τα δίμετρα πόδια και το ντεκολτέ που κολάζει, εμπιστεύεται την Ειρήνη Βάσσου.

Απολαύστε την και κορίτσια, όπως λέμε συνήθως, steal the look, the looks αυτή τη φορά, με χάρη και καμάρι.

Φιλάκια πολλά και καλό Σ.Κ.

Ντονατέλλα Αδάμου