Βέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα!»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 15:02

Βέφα Αλεξιάδου: «13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα!»

H Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα αποκαλύπτοντας πως για 13 χρονια δεν είχε λάβει αμοιβή, για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον θάνατο των παιδιών της.

«13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα!»

«Ήμουν 17 χρόνια στην τηλεόραση και εννοείται πως με βοήθησε. Καταρχήν δεν έπαιρνα ποτέ αμοιβή. 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 δεν πήρα δεκάρα! Και λέω πως παρόλο που δεν πήρα δεκάρα σε αυτούς χρωστάω την καριέρα μου. Και στην Πόπη Χατζηδημητρίου και στην Ελένη Μενεγάκη και στην Ρούλα Κορομηλά. Και οι τρεις με βοήθησαν. Θα προκύψουν μικροδιαφορές και ίσως στεναχωρεθείς, αλλά δεν μετράνε αυτά. Το καλό που μου έκαναν, δεν μετράει τίποτα αν κάποτε με στεναχώρησαν διότι με έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο», είπε η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

«Δεν μιλάω ούτε με Μενεγάκη ούτε με Κορομηλά ούτε με Χατζηδημητρίου»

«Δεν μιλάω καθόλου με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω γιατί… το έφερε η ζωή! Μάλλον από την πλευρά της Ελένης πρέπει να είναι, δεν το ξέρω. Ούτε με την Ρούλα Κορομηλά ούτε με την Πόπη Χατζηδημητρίου μιλάμε. Δεν γίναμε φίλες να κάνουμε παρέα, ήμασταν απλά συνεργάτες. Σήμερα δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τηλεόραση. Τελείωσε η τηλεόραση για μένα».

Ο θάνατος των παιδιών της

«Όποιος πιστεύει πως δεν πονάω για τους θανάτους των παιδιών μου επειδή βάφομαι κάνει μεγάλο λάθος. Ο πόνος είναι δικός μου. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, είναι εδώ μέσα, μπορεί να τον ξεχνάω, να μιλάω με κόσμο, αλλά δεν φεύγει. Βάζω το Facebook και βλέπω μέσα την Αλεξία. Ε τι θα κάνω; Δεν θα κλάψω; Δεν θα θυμηθώ πως έχασα το κορίτσι μου, το σπλάχνο μου;».