Πώς θα φτιάξεις τους λαχταριστούς, γεμιστούς πατατοκεφτέδες της Δέσποινας Βανδή (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 19/03/2019 14:02

Γεμιστοί πατατοκεφτεδες με λαχανικά! Σας φαίνεται μούρλια ιδέα; Κι εμάς. Ακριβώς κιόλας, επειδή τούς μαγειρεύει η κονεσέζ -κι ας λέει ό,τι θέλει ο Λευτέρης Λαζάρου- Δέσποινα Βανδή, πιο πολύ. Το Δεσποινάκι, που λέτε, έδωσε την ιδέα μέσω Instagram, ακολουθήσαμε τη συνταγή της κατά γράμμα, μας άρεσε (γιαμ γιαμ, για ν’ ακριβολογούμε), οπότε… ιδού.

Vegan choice! Κάτι σα γεμιστούς πατατοκεφτεδες με λαχανικά! Βράστε πατάτες και μόλις κρυώσουν τις πολτοποιειτε όπως για πουρέ και προσθέτετε αλευρι όσο χρειαστεί για να μπορειτε να πλασετε μικρές μπάλες! Στη συνέχεια κάνετε μια λακουβιτσα στη μέση και γεμίζετε την μπάλα πατάτας με λαχανικά της αρεσκείας σας που έχετε ήδη ψιλοκοψει και σοταρει με λίγο λάδι κι αν θέλετε προσθέτετε λίγο τυρί vegan, η ο,τι αγαπάει η καρδιά σας-προσωπικά προτιμώ τα vegan-και είτε τα βάζετε στο φούρνο με λίγο λάδι είτε σε αντικολλητικό τηγάνι! Είναι φανταστικά!!! #variemailigosimera #paizokouzinika #veganfood #veganchoices #healthyfood #food

Εκτέλεση
«Βράστε πατάτες και μόλις κρυώσουν πολτοποιείστε τες, όπως τον πουρέ και προσθέστε αλεύρι. Όσο χρειαστεί για να μπορείτε να πλάσετε μικρές μπάλες.
Στη συνέχεια, κάνετε μια λακουβίτσα στη μέση και γεμίστε την μπάλα πατάτας με λαχανικά της αρεσκείας σας, που έχετε ήδη ψιλοκόψει και σοτάεει με λίγο λάδι. Αν θέλετε, προσθέτετε λίγο τυρί vegan ή ό,τι αγαπάει η καρδιά σας -προσωπικά προτιμώ τα vegan. Έπειτα, είτε τα βάζετε στο φούρνο με λίγο λάδι, είτε σε αντικολλητικό τηγάνι. Είναι φανταστικά!!!», μας λέει η τραγουδίστρια.

Cross my heart, είναι.

Ντονατέλλα Αδάμου 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT