Βέρα Μακρομαρίδου: Δίνει «καυτό» spoiler για τον Σασμό!

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 15:45

Βέρα Μακρομαρίδου: Δίνει «καυτό» spoiler για τον Σασμό!

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε για τον ρόλο της στον «Σασμό» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στην πλοκή της σειράς. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, εξήγησε πώς κατάφερε να μπει στον ρόλο μιας κακοποιημένης γυναίκας.

«Προσπάθησα να μην το κρίνω και απλά να μπω στη θέση της, να καταλάβω την ενοχή που έχουν τα θύματα που θεωρούν ότι έχουν ευθύνη για αυτό που τους συμβαίνει. Έτσι ήταν πιο εύκολο. Είχα λάβει κάποια μηνύματα στην αρχή που μου έλεγαν “κι εσύ δεν ήσουν αγία, γύρνα στον άντρα σου”. Μετά όμως, μου έστελναν να τον καταγγείλω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε τι θα είχε κάνει εκείνη αν είχε βρεθεί στη θέση της Άσπας. «Αν ήμουν στη θέση της Άσπας, νομίζω θα είχα καταλάβει νωρίτερα αυτόν τον άνθρωπο. Το καμπανάκι μου θα είχε χτυπήσει νωρίτερα και δεν θα ένιωθα ότι αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Τα θύματα το θεωρούν μεμονωμένο περιστατικό, πρέπει να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή βίας», δήλωσε.

Αναφορικά με τα κιλά που έχασε για τον ρόλο, η Βέρα Μακρομαρίδου είπε: «Δεν είχα ιδιαίτερα παραπάνω κιλά, απλά το ένιωθα έτσι. Με το δικό μου μυαλό, ένιωθα ότι ο ρόλος για τον οποίο πήγαινα, δεν ήθελε καμπύλες. Πρέπει να αποδεχόμαστε πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό».

Σχετικά με την πλοκή της σειράς και το αν ο Μύρωνας και η Άσπα θα είναι τελικά μαζί, δήλωσε: «Μόλις της περάσουν λίγο τα νεύρα, γιατί με το πένθος έχει αλλάξει, ίσως την προσεγγίσει ο Μύρωνας. Μπορεί να τον δει διαφορετικά. Σίγουρα για αρχή, θα γίνουν καλοί φίλοι».

Όσο για τον Αστέρη και την Αργυρώ εξήγησε πως η τηλεοπτική ξαδέρφη της μάλλον, δεν θα βρει το κουράγιο να της πει ότι έγινε κάτι μεταξύ τους. «Με βλέπει θυμωμένη, δεν νομίζω ότι θα της είναι εύκολο να μου το πει. Είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Θα αντιδρούσε άσχημα η Άσπα αν της το έλεγε τώρα. Αν την ακούσει λίγο και μαλακώσει, θα πει οκ. Έχουν ακόμα μέλλον ο Σταύρος με την Αργυρώ. Θα το διεκδικήσει το παιδί», ανέφερε.

Όσο για τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει στον χαρακτήρα που υποδύεται, είπε: «Στην Άσπα αγαπώ ότι είναι εργατικό κορίτσι, είναι μόνη της, τα καταφέρνει μόνη της και τη συμπονώ σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ καλή φίλη, ειλικρινής, δυναμική κι έχει χιούμορ».

Αυτό που απασχολεί τους τηλεθεατές από την αρχή της σειράς είναι αν θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Στεφανή. «Αν αποκαλυφθεί αυτό, θα πρέπει η ιστορία να πηγαίνει προς τη λύση της. Δεν είναι κάτι που θα γίνει τώρα», είπε.

«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος. Θα με έβρισκε σύμφωνη, αν το σενάριο είχε να πει πράγματα. Αν εξαντληθεί, δεν νομίζω να έχει νόημα να πάει για 3η χρονιά. Αν είναι να κρατηθεί η ποιότητα καλώς, αλλιώς είναι λίγο επικίνδυνο», συμπλήρωσε.