Βέρα Μακρομαρίδου: «Πολλοί ηθοποιοί κάνουμε casting για την τηλεόραση, αλλά εμένα μου πήρε μια δεκαετία»

Δημοσιεύθηκε: 18 Νοεμβρίου 2021 09:50
Βέρα Μακρομαρίδου: «Πολλοί ηθοποιοί κάνουμε casting για την τηλεόραση, αλλά εμένα μου πήρε μια δεκαετία»

Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας στο θέατρο, μέχρι να καταφέρει η Βέρα Μακρομαρίδου να μπει και στην τηλεόραση. Τελικά τα κατάφερε και πλέον την απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha, Σασμός, όπου υποδύεται την Άσπα.

Βέρα Μακρομαρίδου: «Πολλοί ηθοποιοί κάνουμε casting για την τηλεόραση, αλλά εμένα μου πήρε μια δεκαετία».

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «[email protected]» και μίλησε για τα πολλά casting που πέρασε μέχρι να καταφέρει να πάρει τον ρόλο.

«Πολλοί ηθοποιοί κάνουμε casting, αλλά εμένα μου πήρε λίγα χρόνια παραπάνω. Μου πήρε μια δεκαετία, αλλά ΟΚ μπορεί να συμβεί. Πήγα και στο casting του Σασμού, όπως πήγα και σε άλλα. Πήγα μετά τον κορονοϊό, τότε είχαν αρχίσει να κινούνται λίγο τα νήματα. Πήγαινε και ξέχνα το, μην έχεις προσδοκίες. Ο σύντροφός μου πέρασε όλο το ζόρι κατά τη διάρκεια του κορονοϊού. Η δεύτερη καραντίνα ήταν πολύ κλειστοφοβική για εμένα».

Αναφέρθηκε και στον ρόλο της Άσπας αλλά και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Advertisement

«Η Άσπα θα προσπαθήσει να βρει την ευτυχία μέσα στο σπίτι. Στον δρόμο με ρωτάνε για τις εξελίξεις στον Σασμό. Δε θα είναι ευχάριστες οι εξελίξεις για την Άσπα. Έρχεται μεγάλη σύγκρουση».

Στην πραγματική της ζωή είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος υποδύεται τον «Χρήστο» στη σειρά «Ήλιος».

Σκέφτεται άραγε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση με τον σύντροφό της;

«Δε μου χρειάζεται να κάνω κάποιο επόμενο βήμα. Είμαστε σε πολύ ωραία βήματα τώρα. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μου κάνει πρόταση γάμου, γιατί αυτά τα πάρτι με τους γάμους και αυτό που μπορεί να φοράω μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι μόνο το εφέ της υπόθεσης. Μπορούμε να έχουμε και άλλον λόγο για να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι. Με ενδιαφέρει το γαμήλιο πάρτι».

Advertisement