Βγήκαν στη δημοσιότητα οι ερωτικές συνομιλίες της παρουσιάστριας με τον καμεραμάν

Δημοσιεύθηκε: 17/11/2019 08:37
Βγήκαν στη δημοσιότητα οι ερωτικές συνομιλίες της παρουσιάστριας με τον καμεραμάν

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το ερωτικό σκάνδαλο που εμπλέκει γνωστή παρουσιάστρια με κάμεραμαν κρατικού καναλιού.
Τις συνομιλίες-φωτιά της πολύ γνωστής παρουσιάστριας του καναλιού της Βουλής και του παντρεμένου συνεργάτη της (κάμεραμαν) αλλά και τα ντοκουμέντα του ξυλοδαρμού που φέρεται να σημειώθηκε έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου στις 21 Οκτωβρίου αποκαλύπτει το ereportaz.

H ιστορία απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι ένα απλό γαργαλιστικό «ροζ σκάνδαλο» το οποίο… ερεθίζει τους αναγνώστες αλλά και τα αδηφάγα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά εξελίσσεται σε ένα δικαστικό-πολιτικό θρίλερ με καταγγελίες και μηνύσεις ένθεν και ένθεν, αλλά και εμπλοκή (εμμέσως) πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα πρώην πολύ γνωστού υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την παρουσιάστρια και να «ευθύνεται» για την ανάληψη εκπομπής στο κανάλι της Βουλής.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο το οποίο περιέχεται στο φάκελο της δικογραφίας που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε η σκηνοθέτης-σύζυγος του κάμεραμαν, είναι τα αποτελέσματα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε στο Σισμανόγλειο λίγες ώρες μετά το συμβάν της 21ης Οκτωβρίου 2019.

σκάνδαλο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, έφερε εκδορές στο αριστερό στήθος και στην κοιλιά. Η παρουσιάστρια πάντως από την πλευρά της αρνείται το περιστατικό και αναφέρει ότι εκείνο το βράδυ της «επίσκεψης» στο σπίτι της ανέμενε εντός της οικίας της και ήταν εκείνη που κάλεσε την Άμεση Δράση.