Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πώς διατηρείται πάντα τόσο λεπτή (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 21/04/2019 12:30

Εκτός του ότι η Βίκυ Καγιά έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» αναφορικά με τα τηλεοπτικά της πρότζεκτ, διαθέτει κι ένα κορμί που «πετάει». Μανούλα, το καλοκαίρι (Ιούλιο αν δεν απατώμαι, «καβουρίνα» είναι) κλείνει τα 41, η παρουσιάστρια, fashion expert που ξεκίνησε το μόντελινγκ απ’ την τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων, σαφώς κι έχει να σου πει πολλά περί διατροφής και workout.

To ενσταντανέ απ’ το NDP είναι απ’ το περασμένο καλοκαίρι: Ήδη η Βίκυ ήταν 40 ετών!

 

Κι ας έχει και ένα DNA που την πριμοδοτεί, εν ολίγοις δεν παχαίνει εύκολα, προσέχει. Για να διατηρείται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κομψή και να νιώθει ότι… «πετάει»!

Διατροφή

Ποια, λοιπόν, είναι τα μυστικά της; Καταρχάς, τρώει συχνά όσπρια και συνοδεύει όλα τα γεύματά της με πράσινη σαλάτα, έτσι ώστε να χορταίνει με λίγες θερμίδες. Επίσης, δεν πίνει καφέ (είχε αρχίσει μετά τη γέννα, αντικαθιστώντας έτσι, κακώς, το νερό, αλλά τη «φρέναρε» τη συνήθεια). Είναι φανατική του πράσινου τσαγιού και κατά των αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών.

Workout

Όσο για workout, τονίζει: «Είμαι αρνητική στις προπονήσεις με βάρη και το cross fit γιατί δεν μου ταιριάζουν. Προτιμώ τη γιόγκα, το περπάτημα, το κολύμπι και το τζόκινγκ. Μου κάνουν καλό οι ασκήσεις που δεν τεντώνουν τα νεύρα μου, αλλά δουλεύουν τους μύες μου. Μάλιστα, το σώμα μου είναι καλύτερο από ό,τι ήταν πριν γεννήσω. Όμως, δεν βιάστηκα να επανέλθω. Είναι λάθος να θέλουμε να επανέλθουμε αμέσως μετά τη γέννα, όλα θέλουν το χρόνο τους», επισημαίνει. Και ορθώς.