Βόμβα απ’ τη Βικτώρια Καρύδα: Αυτός είναι ο δολοφόνος του άντρα μου

14 Μαΐου 2019 12:59

Η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προ δέκα μηνών έξω απ’ το σπίτι του στη Βούλα, σύμφωνα με τις Αρχές, σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πριν από έναν περίπου μήνα μάλιστα συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος που ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία. Η σύζυγος του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «My Style Rocks»τώρα  ξεσπά και τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του συζύγου της.

«Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη. Αυτός που κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την τραγωδία. Είναι αυτός που πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο για τον Βούλγαρο εκτελεστή […] Το μυαλό μου έχει κολλήσει. Δεν πιστεύω αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο άσχημο, αυτό το κακό στην οικογένειά μας» είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Το σοκ

Το ξανθό μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου ήταν υγιής. Όταν με πήραν τηλέφωνο πίστευα ότι χτύπησε, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ζω ένα κακό όνειρο. Κάτι που συμβαίνει σε κάποιον άλλον […] Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άντρα μου. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου. Θέλουμε να τιμωρηθεί… Το κακό, βεβαίως έχει γίνει. Και να τον πιάσουν ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Είναι τραγικό. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Αυτό συνειδητοποίησα με το χειρότερο τρόπο», συμπλήρωσε μιλώντας στη RealNews.