Βικτώρια Καρύδα: Το παιδί που δεν έκανε με τον άντρα της – μια άγνωστη ιστορία

25 Απριλίου 2019 11:00

Ένα παιδί ακόμα. Αυτό ήθελε η Βικτώρια Καρύδα και ο Γιάννης Μακρής, αλλά ο θάνατος, η στυγνή δολοφονία του άντρα της έξω απ’ το σπίτι τους, τους πρόλαβε.

Η ίδια έχει χιλιοπεί πλέον ότι αν δεν πήγαινε στο σόου της Kathy Heyndels, ο επιχειρηματίας ίσως και να ήταν ζωντανός τώρα. Άλλο επεισόδιο όμως αυτό και το χαμόγελο μετά από έξι μήνες, ενώ, ωστόσο, ακόμα και μετά τις συλλήψεις που έχουν προηγηθεί, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, επανέρχεται στα χειλάκια του μοντέλου.

Ο λόγος, πως η κολλητή της Βικτώριας αλλά και κουμπάρα της, Ιωάννα Κεισίδη θα φέρει στον κόσμο δίδυμα! Καλή λευτεριά.

TIP

Eννοείται, η Βικτώρια και ο άντρας της θα έβαζαν μπρος για παιδί, αφότου αποχωρούσε απ’ το My Style Rocks. Φευ… Όπως και να ΄χει, καλό Πάσχα να της ευχηθούμε. Με υγεία.

Βίκτωρια Καρύδα - αποκλειστικό: Δίδυμα μωράκια για την σύζυγο του Γιάννη Μακρή!

Οι δύο τους το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας πέρασαν μαζί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να επισκεφτούν τον γυναικολόγο της Ιωάννας.

Η Biικτώρια, έχοντας βγάλει τα μαύρα, κρατούσε το χέρι της φίλης της και, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, η χαρά της ήταν μεγάλη και είναι απόλυτα λογικό. Η Ιωάννα έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Βικτώριας και του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, τον Αχιλλέα, ενώ η Βικτώρια την κόρη της Ιωάννας, Αγάπη-Σοφία.