Βικτώρια Καρύδα: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον άντρα της (φωτογραφία)

18 Μαρτίου 2019 19:21

Βικτώρια Καρύδα. Πριν τις 31 Οκτωβρίου, το όνομά της ήταν συνώνυμο με μια απ’ τις ωραιότερες γυναίκες του My Style Rocks. Μ’ ένα καλαίσθητο και πολύ συμπαθές μοντέλο. Παράλληλα, μ’ ένα θηλυκό με υψηλότατο δείκτη αυτοπεποίθησης, όπως έλεγε και ξαναέλεγε -σωστά- η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια και έπειτα από τη δολοφονία του άντρα της Γιάννη Μακρή από την αυστραλιανή μαφία, τη συνδέουμε όλοι με αυτό το τραγικό γεγονός. Μάνα, χήρα, ερωτευμένη, όμως, μέχρι τέλους με τον άντρα της, τώρα που επανήλθε σιγά-σιγά στα social media, θέλησε να μοιραστεί στιγμές από τον εορτασμό των γενεθλίων της με καλούς φίλους. Τα πρώτα χωρίς τον Γιάννη Μακρή.

Στην πρώτη της λήψη μετά το τραγικό συμβάν, δεν θυμίζει τη λαμπερή παρουσία που συστήθηκε στο ευρύ κοινό απ’ την TV. Και σε εμάς, από τις πασαρέλες. Έτσι είναι, όμως. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η Βικτώρια παραμένει ράκος. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδάκια της. “Τον εαυτό της τον έχει παραμελήσει, δεν τη νοιάζει καθόλου”, λέει insider. Ότι παραμένει όμορφη, βέβαια, το βλέπετε. Είναι άλλο επεισόδιο, όμως, αυτό. Όπως και να ‘χει, να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και να επιστρέψει το αληθινό, αβίαστο χαμόγελο ξανά στα χειλάκια της.

 

TIP

Να θυμίσουμε ότι  Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, με τη Βικτώρια να μεγαλώνει πλέον μόνη τα δυο τους παιδιά. Επίσης, ότι παρά την επικήρυξη των δολοφόνων του, οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί ούτε κατονομαστεί.