Η Bικτώρια Καρύδα ανοίγει την καρδιά της on air: «Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι ο Γιάννης είναι εδώ» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 11/06/2019 22:00
Η Bικτώρια Καρύδα ανοίγει την καρδιά της on air: "Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι ο Γιάννης είναι εδώ" (βίντεο)

Κατάθεση ψυχής, εξομολόγηση εκ βαθέων από τη Βικτώρια Καρύδα στην κάμερα και σε όλα αυτά που εκμυστηρεύτηκε τον πρώτο λόγο είχε -βεβαίως- ο άντρας της Γιάννης Μακρής, που δολοφονήθηκε έξω απ’ το σπίτι τους.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα πολύ συχνά στο όνειρό μου. Μπορεί να έβλεπα 4-5 όνειρα την ημέρα. Και προσπαθούσα να τον ρωτήσω ποιος και γιατί. Και δεν είχα πάρει καμιά απάντηση. Και πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά και δεν με παίρνει. Αυτό έγινε μόνο πριν λίγες ημέρες. Είχαμε βγει και πήγαμε βόλτα.

Του λέω «μου έχεις λείψει πάρα πολύ».  Και μου λέει «γιατί; Αφού είμαστε μαζί». Και με παίρνει μια αγκαλιά σφιχτή και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και όταν ξύπνησα και άνοιξα τα μάτια μου, ακόμη είχα τα χέρια του πάνω μου. Και τρόμαξα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν είχα φωνή, τρόμαξα και νόμιζα πως θα με πάρει μαζί του. Και ήταν τόσο έντονο όνειρο σαν να ήταν αληθινό. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά. Είναι τόσο δύσκολο για μένα και για τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γνωριμία και το κάρμα

Η Βικτώρια αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από την πρώτη στιγμή που τον είδε την τράβηξε σαν μαγνήτης. Ήταν καρμική η σχέση τους, κάτι που φάνηκε εξ αρχής.

«Ήταν ψυχούλα ο Γιάννης, πολύ έξυπνος, πολύ καλός και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω». Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο δύσκολο είναι και για τα δυο της παιδιά, αποκαλύπτοντας ότι η μικρή τους κόρη γράφει ποιήματα αφιερωμένα στον μπαμπά της και κοιτάζει τον ουρανό μιλώντας του.
«Κάθομαι σαν φυτό μέσα στο σπίτι. Είμαι σαν χαμένη, μέσα μου έχω χαθεί. Πρώτα σκέφτομαι όμως τα παιδιά μου, γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξω χώρα. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι είναι εδώ και σε λίγο θα γυρίσει», είπε με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ενώ και η Τατιάνα Στεφανίδου βούρκωνε κατά την περιγραφή των συναισθημάτων της καλεσμένης της.

Βίντεο εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=lyY_CyJ4PRw