Βig Brother 2: ανατροπή με τον παρουσιαστή! Γιατί ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ξανά πρώτο φαβορί

Δημοσιεύθηκε: 1 Μαΐου 2021 08:30
Βig Brother 2: ανατροπή με τον παρουσιαστή! Γιατί ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε ξανά πρώτο φαβορί

Ανατροπή στο θέμα του παρουσιαστή του Big Brother 2; Έτσι ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, αφού παρουσιάζονται προβλήματα στη συμφωνία με τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος ήταν η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΣΚΑΪ για τη θέση. Κι αυτό γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ήθελαν και το κυριότερο μπορούσε να δημιουργήσει ίντριγκα στο ριάλιτι. Κάτι που θέλουν πολύ στο Φάληρο, αφού στόχος είναι να θυμίζει… Survivor το Big Brother 2.

Υπήρχε πρόβλημα όμως με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην Κύπρο. Και παρά τις προσπάθειες που έγιναν. Λύση δεν βρέθηκε, όπως αναφέρει το nassosblog. Στον ΣΚΑΪ θα κάνουν ακόμη μία προσπάθεια για να αλλάξουν την κατάσταση, αν και κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

Στο Φάληρο γυρνούν στην αρχική επιλογή τους που είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής έχει το ταμπεραμέντο, «γράφει» καλά στο γυαλί και μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία.

Ο Τσαλίκης είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει δώσει τα χέρια.

Και απλώς περιμένει να κληθεί για να βάλει την υπογραφή του. Κάτι που σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, μπορεί και να μην αργήσει.