Βικτώρια Καρύδα: «Φοβάμαι γιατί ακόμη δεν βρέθηκε αυτός που έβαλε να σκοτώσουν τον άντρα μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Σεπτεμβρίου 2022 10:10

Η έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό των δολοφόνων του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έχει επηρεάσει ψυχολογικά τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές, ενώ δεν κρύβει ότι φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα.

Το γνωστό μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» από το 2018 οπότε και ο άντρας της, Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Όπως είναι φυσικό, τα συναισθήματά της είναι έντονα στη δεδομένη χρονική περίοδο λόγω της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Realnews» εμφανίστηκε σίγουρη για την ενοχή των δυο αδελφών βουλγάρικης καταγωγής που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως κύριοι κατηγορούμενοι .

Παράλληλα, τόνισε ότι φοβάται καθώς είναι ελεύθερος αυτός που έβαλε να σκοτώσουν τον Μακρή.

«Είμαι απολύτως σίγουρη ότι πίσω από τη δολοφονία του άντρα μου βρίσκονται αυτοί οι δυο Βούλγαροι. Έχω δει τον δολοφόνο του άντρα μου τόσες φορές στο δικαστήριο και κάθε φορά ανατριχιάζω.

Ακόμα και ένα μικρό παιδί αν δει το βίντεο, μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη, είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν στο βίντεο.

Υποφέρω, έχω κουραστεί και φυσικά φοβάμαι ακόμα γιατί οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε τους δυο Βούλγαρους να σκοτώσουν τον Γιάννη», δήλωσε αρχικά η Καρύδα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δήθεν δεν ήταν αυτοί.

Αυτό πραγματικά με έχει διαλύσει. Προσπαθώ να μιλάω συνέχεια για το αυτοκίνητο λες και ο κόσμος δεν έχει μάτια και δεν βλέπει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

Λένε ότι δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για βόλτα και για δουλειές και ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπόκοσμο.

Και ο φίλος του που τον αναγνώρισε γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν από το δικαστήριο; Τέρμα οι δικαιολογίες».