Βικτώρια Καρύδα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την δολοφονία του συζύγου της

26 Απριλίου 2022 10:30

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους και για τον απέραντο πόνο της απώλειας

Βικτώρια Καρύδα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την δολοφονία του συζύγου της.

Η Βικτώρια Καρύδα άνοιξε την καρδιά της στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησε για την δολοφονία του συζύγου της τον τρόπο που διαχειρίζεται το πένθος αλλά και τον πόνο.

Με λόγια συγκίνησης περιέγραψε το πώς είναι πλέον η ζωή της μετά από εκείνη την τραγική νύχτα.

«Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου… Όταν έλειπα στο εξωτερικό τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δε μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου.

Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω. Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στεναχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου. Δε με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κι αν κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στεναχώρια και αυτόν τον πόνο.

Πιστεύω στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως ότι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας δεν είναι στη ζωή αλλά έχει δώσει τα στοιχεία στις αρχές και αυτό αρκεί. Αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό αλλά δε μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει.

Ζω συνέχεια αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου, μου δίνουν χαρά και δύναμη. Ότι κάνω στη ζωή μου το κάνω γι΄αυτά. Είμαι δυνατή… Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δε μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί».