Βικτώρια Μπέκαμ: ακολουθεί την νέα τάση για τα jeans και μας δείχνει πως να ξεχωρίσουμε

23 Ιανουαρίου 2021 22:15

Μια ενδυματολογική επιλογή που δεν πέφτει ποτέ έξω, τα τζιν είναι «πάντα εκεί» για να μας βγάλουν από την άβολη θέση και να επιβεβαιώσουν πως δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να είμαστε stylish.

Τελευταία, λοιπόν, και όντας σε διαρκή αναζήτηση για έμπνευση και νέες ιδέες, πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία της Victoria Beckham, στην οποία η σχεδιάστρια φοράει ένα υπέροχο τζιν καμπάνα. Ωστόσο, αυτό που μας ενθουσίασε δεν ήταν η φόρμα του παντελονιού της, αλλά οι αποχρώσεις του – πολλές, διαφορετικές μεταξύ τους αποχρώσεις του μπλε, έκαναν αυτό το τζιν να μη μοιάζει με κανένα άλλο.

Και φυσικά, δεν σταματήσαμε εκεί, αφού μια γρήγορη ματιά στις πασαρέλες μας απέδειξε πως τα τζιν με διαφορετικές αποχρώσεις είναι η νέα ανερχόμενη τάση, που μπορεί να εξελίσσεται σιωπηλά, αλλά σύντομα θα μας απασχολήσει πολύ. Άλλωστε, τα είδαμε ήδη στην Kendall Jenner, αλλά και την Dakota Johnsson!

Όσον αφορά την υψηλή μόδα, Gucci, Louis Vuitton, Christian Dior και Celine, ήταν οι οίκοι που εμπιστεύτηκαν το denim patchwork, αναδεικνύοντας το από φούστες, μέχρι παντελόνια που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα και ταιριάζουν στην κυριολεξία με τα πάντα. Η Beckham, για παράδειγμα, επέλεξε να συνδυάσει το δικό της με πορτοκαλί-μπλε πουλόβερ και πιασμένα μαλλιά, απογειώνοντας το smart casual look.