Βικτόρια Μπέκαμ: «Στα μαχαίρια» με τη νύφη της, Νίκολα Πελτζ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 16:35

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του «Page Six» σύμφωνα με την οποία η Βικτόρια Μπέκαμ και η νύφη της, Νίκολα Πελτζ, έχουν πολύ κακές σχέσεις!

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «ψυχρό πόλεμο» ανάμεσα στη Βικτόρια Μπέκαμ και τη Νίκολα Πελτζ.

Υπενθυμίζεται πως η Πελτζ παντρεύτηκε τον μεγαλύτερο γιο της Μπέκαμ, Μπρούκλιν, πριν από λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το «Page Six», ωστόσο, τα προβλήματα άρχισαν να δημιουργούνται πριν καν γίνει ο γάμος τους.

«Δεν αντέχουν η μία την άλλη και δεν μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Κατά την ίδια, η πορεία μέχρι τον γάμο περιγράφεται ως φρικτή καθώς η Πελτζ, η οποία είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου της Νέας Υόρκης Νέλσον Πελτζ, δεν ήθελε η μέλλουσα πεθερά της «να είναι μέρος του σχεδιασμού και δεν υπολόγιζε τη Βικτόρια σε τίποτα. Η επικοινωνία ήταν ελάχιστη».

Ο ίδιος άνθρωπος έκανε λόγο για «ασταμάτητα μικροπρεπή δράματα» ανάμεσα στους Μπέκαμ, οι οποίοι πλέον ζουν στο Μαϊάμι και του 23χρονου γιου τους.

Προφανώς, η κατάσταση με την Πελτζ έχει επηρεάσει και τη δική τους σχέση.

«Δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες» είπε μία άλλη πηγή. Επιπλέον, σημείωσε πόσο άσχημα πήραν οι Μπέκαμ το γεγονός ότι ο Μπρούκλιν δημοσίευσε ένα εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Tatler» που αποκαλούσε τη σύζυγό του «Η νέα κυρία Μπέκαμ».

Με βάση όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του «Page Six», οι ίδιες πηγές υποψιάζονται ότι η Πελτζ πιθανότατα ζηλεύει την παγκοσμίως γνωστή μαμά του συζύγου της.

Κατά συνέπεια, δεν ενθουσιάζεται με την προσοχή που λαμβάνει. Φυσικά, δεν χάρηκε καθόλου από το γεγονός ότι ακόμη και την ημέρα του γάμου της, οι προβολείς έπεσαν κυρίως στην Μπέκαμ, η οποία είναι σαφέστατα πιο αναγνωρίσιμη.

Σημειώνεται, τέλος, πως καμία από τις δύο γυναίκες που αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.