Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαρτίου 2023 14:00

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε για μία σειρά από ζητήματα.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετρά εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έκαναν τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα.

«Η Σίσσυ έμπαινε μέσα και όλοι έπεφταν κάτω, μιλάμε για ένα πλάσμα θεϊκό!», αποκάλυψε. «Το Σισσάκι το ξέρω από τόσο δα, όταν οι δύο μας προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε τηλεόραση σε αυτή τη χώρα. Τα καταφέραμε, κάτι κάναμε», είπε με νόημα στην οικοδέσποινα της εκπομπής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο «Πάμε Πακέτο», την μακροβιότερη εκπομπή της prime time ζώνης. «Νιώθω πολύ ευλογημένη. Μου λείπει, η αλήθεια είναι. Ήταν η μακροβιότερη εκπομπή στην prime time ζώνη, 14 χρόνια. Αυτό είναι μία δικαίωση, το θέμα είναι τι έχεις αφήσει στον κόσμο. Αυτή είναι η καταγραφή μας. Πιθανόν να το ξαναέκανα τελικά, αν και ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος. Είχα σημάδια από το σύμπαν», δήλωσε.

Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 που τελικά δεν πήρε σάρκα και οστά αποκάλυψε: «Όσο προχωρούσε η εξέλιξη του project και όσο κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που έχω συμφωνήσει να κάνω. Από την αρχή πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες μου και του κοινού».

Όταν κάτι δεν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος να το κάνεις καλά, δεν υπάρχει περίπτωση… Γιατί να πειραματιστείς με αυτό και με τη σχέση σου με τον κόσμο; Υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτό, να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Όταν ένιωθα ότι έμπαινα σε ένα βυζαντινισμό είπα ότι δεν θέλω αυτό να το ζήσω».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως ήταν δική της απόφαση να μη συμμετέχει τελικά στην εκπομπή και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Ελίνα Παπίλα και τους συνεργάτες της.

Η Χατζηβασιλείου δεν παρακολούθησε την εκπομπή, ενώ δήλωσε πως παρατήρησε πως χρησιμοποιήθηκαν κάποιες από τις ιδέες της, ωστόσο δεν την ενόχλησε.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Χατζηβασιλείου παρακολούθησε μαθήματα life coaching. Για αυτή την εμπειρία ζωής δήλωσε: «Όταν κάτι το αγαπάς πολύ είναι απλό, βάζεις το θέλω και την ψυχή σου, αλλιώς μην το κάνεις. Δεν έχει νόημα. Οι μετριότητες δεν μου αρέσουν. Εγώ και η επιλογή μου θέλω να πάμε… πακέτο και να προχωρήσω. Το ίδιο κάνω και με τις αξίες μου. Αυτές με έφεραν εδώ και δεν θα τις εγκαταλείψω».